• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Bolja igra i - pobjeda

Crveno-bijeli se nadaju da će popraviti formu i slaviti na Banjici. Trener Kristić pita čega se boje sudije.

 ZVEZDA: Bolja igra i - pobjeda Izvor: MONDO

Crvena zvezda ima imperativ - mora da pobijedi u nedelju na Banjici iako igra protiv najprijatnijeg iznenađenja Superlige Srbije, zahuktalog Rada.

I to nije ništa novo. Crveno-bijeli uvijek igraju pod pritiskom moranja.

Međutim, novo je to što se od njih očekuje da zaigraju bolje nego u prethodnim utakmicama. Poslije poraza od "vječitog rivala", izgubili su i u Kuli, a OFK Beograd i Teleoptik u Kupu Srbije su savladali uprkos blijedim izdanjima.

Da je ekipa van forme potvrdio je i Andrija Kaluđerović, Zvezdin ovosezonski spasilac, koji je i u srijedu protiv "optičara" sa dva gola spriječio bruku.

"Rad je u naletu, a mi smo u lošoj formi - više igračkoj nego rezultatskoj. Nadam se da ćemo u nedelju igrati bolje i pobijediti", jasan je doskorašnji napadač "građevinara", koji će prvi put igrati protiv bivšeg kluba.

"Biće malo emocija, ali nestaće čim počne utakmica. Ja sam igrač Zvezde, kluba koji volim i za koji se borim", dodao je Kaluđerović.

On ima logično objašnjenje zašto crveno-bijeli nisu na željenom nivou.

"Dosta zavisi od fizičke pripremljenosti. Nisam prošao pripreme sa ekipom, kao što nisu ni Milovanović, Koroman, Tošić i Li Adi, što je više od polovine prvog tima. Biće bolje na proljeće kad svi sa šefom Kristićem prođemo pripreme", jasan je Andrija Kaluđerović.



Aleksandar Kristić ima ideju kako da razdrma svoje igrače.

"Rekao sam da ću učiniti sve da se ekipa trgne i zaigra bolje. Zato će biti promjena u timu", priznao je šef crveno-bijele struke.

Osvrnuo se na ovosezonska izdanja "građevinara".

"Ove sezone igraju odlično. Trener Nikolić je kontinuiranim radom uspio da napravi šta želi. Mi respektujemo ekipu Rada, kao kompkaktnu cjelinu sa mladim igračima. Međutim, kao i u svaku utakmicu, i u nedelju ćemo ići na pobjedu".

Kristić kaže da obično ne komentariše suđenje, ali se ipak osvrnuo na arbitražu na Zvezdinim utakmicama u dosadašnjem toku sezone.

"Kao da sudije imaju strah kada sude Zvezdi. Plaše se da ne naprave grešku u korist Crvene zvezde. Ne znam od koga ili čega se boje?! Bilo je dosta grešaka na našu štetu. Poništeno nam je pet golova pod sumnjivim okolnostima, nijedan penal nam nije dosuđen za 14 utakmica koliko sam ovde. To se odavno nije desilo. Čudna je to situacija", zaključio je Aleksandar Kristić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC