• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić: Vrijeđanje nije naš nivo!

Zbog vređanja Vladana Lukića oglasio se i predsednik Partizana: "Takve stvare nisu u redu, igrači zaslužuju sve kritike za ovakav nepromišljen potez".

 Đurić: Vrijeđanje nije naš nivo! Izvor: MONDO

Predsjednik Partizana Dragan Đurić osudio je zajedničko pogrdno skandiranje fudbalera i navijača crno-bijelih na račun Vladana Lukića, poslije utakmice četvrtfinala kupa Srbije u Nišu protiv Sinđelića.

Većina igrača srpskog šampiona je kroz poznatu pjesmu Grobara, koja ima uvredljiv sadržaj, poručila predsjedniku Crvene zvezde "da može samo k.... da im p.....". Jedini koji nisu pjevali, a prisustvovali su, bili su Mladen Krstajić i Radosav Petrović.

Prvi čovjek srpskog šampiona bio je jasan povodom incidenta na Čairu.

"Takve stvare nisu u redu, igrači zaslužuju sve kritike za ovakav nepromišljen potez, nikako ne podržavam šta su uradili. Vidio sam da se Marko Jovanović izvinio, to mi je drago i mogu da obećam da se fudbalerima Partizana tako nešto neće ponoviti. Njima bi trebalo da je jedini posao da igraju na terenu. Ovo je bilo ispod našeg nivoa", rekao je on za "Večernje novosti".

Đurić smatra da je igrače i navijače Partizana isprovocirala Lukićeva izjava, koju su tog dana prenijeli beogradski mediji, da ne priznaje titulu Partizanu.

"Siguran sam da je to isprovociralo i navijače i fudbalere za onakvu reakciju", rekao je predsjednik crno-bijelih, ali i još jednom ponovio: "Ne podržavam, ružno je i to nije opravdanje".

U neprijatnoj situaciji našao se i trener Aleksandar Stanojević.

"Nepromišljenost. Mislim da momci nisu bili ni svjesni toga šta pjevaju, niti su razmišljali o posljedicama. Ponijelo ih je pjevanje sa navijačima i mogu samo da ponovim ono što je rekao Marko Jovanović, da nije bilo zle namjere, da nije bilo želje da se vrijeđa Lukić", rekao je mladi stručnjak.

Inače, Upravni odbor Partizana donio je odluku da jednokratno pomogne postradalima od zemljotresa u Kraljevu iznosom od 500.000 dinara.

Pored uprave kluba, igrači i stručni štab odvojiće posebno dio svojih primanja kao pomoć za postradale.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC