• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon mora da mijenja, pozvan Lomić

Selektor "orlova" prinuđen da mijenja spisak za meč protiv Bugarske. Zbog povreda otpali Kačar i Luković, pozvan Lomić.

 Pižon mora da mijenja, pozvan Lomić Izvor: MONDO

Pehovi se nižu za selektora Vladimira Petrovića-Pižona. Srećom pa se igra prijateljski meč protiv Bugarske, da je riječ o kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo situacija uopšte ne bi bila ružičasta.

Spisku povređenih priključili su se vezista Hamburga Gojko Kačar i defanzivac Zenita Aleksandar Luković. Umjesto Lukovića, Pižon je pozvao Marka Lomića, lijevog beka moskovskog Dinama, koji je bio u ekipi u prethodne dvije utakmica kvalifikacija.

Selektor je odlučio da ne poziva nikog umjesto Kačara jer ima dovoljno veznih igrača za meč protiv Bugarske u Sofiji, u srijedu 17. novembra.

Kačar je povrijeđen u meču Bundeslige u petak uveče u meču u kojem je njegovm Hamburg poražen od lidera njemačkog prvenstva Borusije. Vezista Hamburga je povrijedio skočni zglob i morao je da napusti teren već u 34. minutu. Za sada nije poznato koliko će dugo morati da odsustvuje sa terena.

Luković već duže vrijeme oseća bolove u tetivama. Igra standardno u Zenitu, ali je pod velikim opterećenjem, jer se njegova ekipa bori za titulu i nema vremena za oporavak. U posljednjih nekoliko dana bolovi koje osjeća su sve veći i zato je u subotu poslat na detaljne ljekarske preglede u Sank Petersburgu.

Spisak za meč protiv Bugarske sada izgleda ovako:

golmani - Bojan Jorgačević, Željko Brkić;

odbrana - Branislav Ivanović, Nemanja Vidić (kapiten), Pavle Ninkov, Marko Lomić, Slobodan Rajković, Neven Subotić i Aleksandar Kolarov.

srednji red - Ivan Radovanović, Adem Ljajić, Radosav Petrović, Nenad Milijaš, Zoran Tošić, Veseljko Trivunović, Miloš Dimitrijević, Miralem Sulejmani, Marko Mirić.

napad - Nikola Žigić, Dragan Mrđa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC