• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Šou Arsenijevića, Đilas se "popravio"

Sloboda ubjedljiva protiv "fenjeraša" sa 4:0, minimalci Inđije kod kuće, a Jagodine i Smedereva u gostima.

 JSL: Šou Arsenijevića, Đilas se "popravio" Izvor: MONDO

OFK Beograd i Jagodina dočekali su 12. kolo Jelen Superlige potpuno izjednačeni - sa po 15 bodova, sa istim učinkom i identičnom gol-razlikom. "Ćurani" su napravili trokorak na Karaburmi i pobjegli "romantičarima".

Zasluga za pobjedu Jagodine pripada Vladimiru Đilasu, strijelcu jedinog gola, u 17. minutu. On se vratio u tim poslije kazne zbog nediscipline i odmah Jagodincima donio bodove.

Tako je OFK Beograd i u četvrtom uzastopnom kolu ostao bez pobjede, a ujedno, prekinuta je tradicija kada se sastaju ova dva kluba. U posljednje dvije sezone, na pet utakmica, uvijek je pobjeđivao domaćin.

Sloboda Point Sevojno je zakucao Čukarički za dno - 4:0 (2:0).

Iako bez trenera Ljubiše Stamenkovića na klupi (zbog suspenzije), domaćin u Lučanima nije imao problema sa "fenjerašem". Doduše, Sloboda se mučila do 43. minuta kada je Nemanja Arsenijević započeo šou. On je tada načeo goste sa Banovog Brda, a u drugom poluvremenu ih je "rasturio" sa još dva pogotka.

Drugi gol za domaćina u posljednjim trenucima prvog poluvremena postigao je debitant, Marko Ljubinković, koji je u Slobodu stigao iz rumunskog Vasluija.

Na sve to, Edin Ademović u 62. minutu nije realizovao penal (napravljen nad Arsenijevićem). Preciznije, golman Čukaričkog Saša Radivojević mu je zaustavio udarac.

Inđija je poslije sedam "posnih" utakmica konačno pobedila. "Pao" je Metalac, koji je prošlog vikenda ostvario prvu pobedu u šampionatu (na gostovanju Čukaričkom).

Radost domaćim navijačima donio je iskusni Predrag Kodžo, čije su ime skandirali tokom cijelog drugog poluvremena. Trener Momčilo Raičević je uveo u igru 37-godišnjeg napadača u finišu i on mu se odužio.

Smederevci su poslije tri remija upisali pobjedu. U 90. minutu meča u Čačku je rezervista Branislav Stanić materijalizovao prednost igrača više, koji su gosti imali više od pola sata posle isključenja Bobana Dmitrovića (drugi žuti karton zbog starta nad Draganom Ćeranom).

Borac ni u četvrtoj uzastopnoj utakmici nije dao gol.

Parovi i rezultati 12. kola:

Inđija - Metalac 1:0 (0:0)
/Kodžo 84/

Sloboda Point Sevojno - Čukarički 4:0 (2:0)
/Arsenijević 43, 54, 74, Ljubinković 45/

OFK Beograd - Jagodina 0:1 (0:1)
/Đilas 17/

Borac - Smederevo 0:1(0:0)
/Stanić 90/

Partizan - Javor 4:1 (1:0)
/Iliev 38', Babović 59', Kleo 69', Petrović 88' - Gogić 90+1'/

nedelja, 13,00:

Hajduk - BSK
Rad - Crvena zvezda
Spartak - Vojvodina

TABELA: Partizan 31 /+1/, Crvena zvezda 25, Rad 24, Vojvodina 22, Sloboda Point Sevojno /+1/ 20, Jagodina /+1/ 18, Spartak 17, Smederevo /+1/ 16, OFK Beograd /+1/ 15, Javor /+1/ 14, Inđija /+1/ 13, Borac /+1/ 12, BSK 10, Hajduk 5, Metalac /+1/ 5, Čukarički /+1/ 2.

(MONDO, foto MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC