• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Parni valjak srušio Javor

Partizan ubjedljivo pobijedio Javor (4:1), a mogao je i ubjedljivije. Kleo ponovo dao gol, prvi poslije šest mečeva. Goste zanimala samo odbrana.

 JSL: Parni valjak srušio Javor Izvor: MONDO

Treći put u posljednje tri prvenstvene utakmice Partizan napunio mrežu svog rivala. Protiv Jagodine i BSK.-a bilo je po 3:0, a u subotu uveče protiv Javora ista razlika, ali malo drugačiji rezultat.

Javor, koji je kao i Partizan vezao tri prvenstvene pobjede, došao je u Humsku da se brani. Nije se odbranio.

U 12. kolu Jelen Superlige Srbije, Partizan - Javor 4:1 (1:0). Strijelci Iliev (38.), Babović (59.), Kleo (69.) i Petrović (88.) za Partizan, a za Javor Gogić 90. minut.

Dobra igra Partizana, ubjedljiva pobjeda, koja je mogla da bude još veća, aplauzi Grobara i simpatizera sa istočne i zapadne tribine stadiona u Humskoj.

Trebalo je crno-bijelima 38. minuta da slome otpor Javora. Mogli su i ranije. Da je Ivica Iliev bio prisebniji u 11. minutu, kada je loše reagovao sa peterca, Ivanjičani bi još ranije bili u problemu.

Propustio je još nekoliko šansi domaćin prije vodećeg gola, koji je postignut u 38. minutu. Iliev je šutirao sa šesnaest metara, na putu ka golu, lopta je zakačila jednog igrača gostiju i prevarila Kahrimana.

U nastavku, lijepa igra Partizana koja je krunisana sa još tri gola.

Kreator drugog gola bio je Saša Ilić. Sjajno je prošao po lijevoj strani, poslao loptu na peterac, a Stefan Babović je lagano ubacuje u mrežu gostiju. Igrao se 58. minut.

Desetak minuta kasnije Kleo je pokazao da nije "proklet" otkako je dobio srpski pasoš. Uspio je da postigne gol, prvi poslije šest utakmica, odnosno prvi poslije meča sa Borcem u Čačku. Uspio je da da gol tijelom!

Bilo je još lijepih poteza igrača u crnoj opremi. Najljepšu akciju izveo je Radosav Petrović. U 75. minutu srpski reprezentativac je probao lobom sa dvadesetak metara, ali je lopta pogodila prečku.

Ipak, sreća mu se osmijehnula u 88. minutu. Dvojica napadača koja su ušla sa klupe Pjer Boja i Marko Šćepović lijepo su kombinovali a njihovu akciju završio je Petrović, kome nije bilo teško da na metar od gola ubaci loptu u mrežu Kahrimana.

Igrači Javora došli su u Beograd sa samo jednom namjerom - da odbrane svoj gol. Gol Partizana ih uopšte nije zanimao i u prvom poluvremenu nisu uputili nijedan udarac ka Vladimiru Stojkoviću.

Prvi udarac ka golu Partizana Javor je uputio u 80. minutu. Stanisavljević je odapeo "praćku", ali je Stojković sjajno odbranio. Potom je golman Partizana imao još jednu uspješnu intervenciju, kada je udarac glavom jednog igrača Javora bukvalno izvadio iz gola.

Počasni gol Javor je uspio da postigne u posljednjem minutu. Strijelac je bio Gogić.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je jako zadovoljan pobjedom i igrom.

"Izuzetno sam zadovoljan. Već duže vrijeme igramo atraktivno i brzo i stvaramo šanse. Tako je bilo večeras, imali smo mnogo prilika i na kraju smo dali četiri gola čvrstoj ekipi Javora koja je u prethodnih
11 kola primila samo sedam", rekao je Stanojević novinarima.

Trener Javora, bivši Zvezdin igrač Zoran Njeguš, rekao je novinarima u šali da je više sreće protiv Partizana imao kao igrač.

"Partizan je pokazao da ima izvanrednu pas igru. Mi smo pružili otpor koliki smo mogli. Pokušali smo da ugrozimo gol protivnika, ali to nam je uspjelo samo u završnici. Predstoji nam bitka za opstanak. Pokušaćemo da osvojimo što više bodova do kraja jesenjeg dijela", rekao je Njeguš.

stadion Partizana

gledalaca: oko 5.000

PARTIZAN: Stojković, Stevanović, Krstajić, Kizito, Jovanović, Petrović, Babović, Ilić, Moreira (od 75. Medo), Iliev (od 65. Šćepović), Kleo (od 78. Boja).

JAVOR: Kahriman, Milovanović, Rendulić (od 54. Milinković), Đokić (od 46. Dragović), Mališić, Gogić, Stanisavljević, Stojaković, Eliomar Silva, Odita, Momčilović.

IZVJEŠTAJE SA OSTALIH MEČEVA POGLEDAJTE OVDJE

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC