• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljušte ostavke u čačanskom Borcu!

Trener Borca Nenad Milovanović dao ostavku poslije novog neuspjeha u prvenstvu. Direktor Borca nije više potpredsjednik Zajednice superligaša.

 Pljušte ostavke u čačanskom Borcu! Izvor: MONDO

Devet utakmica zaredom čačanski Borac nije uspio da pobijedi u srpskom prvenstvu.

Poslije najnovijeg poraza, ove subote od Smedereva (strijelac Branislav Stanić u posljednjem minutu), logično je bilo očekivati ostavku Nenada Milovanovića na mjesto trenera. To se i dogodilo poslije meča.

"Kad nekom ne ide, a nama ne ide, glavni krivac je trener. Ja sam i prije utakmice sa Smederevom, odnosno poslije meča sa Vojvodinom (0:4) dao usmenu i pisanu ostavku finansijeru kluba i sportskom direktoru. Bespredmetno je da sad ja dajem neki komentar ove utakmice...I ranije sam govorio o nekim odlukama sudija, ali nisam imao vjetar u leđa. Život ide dalje, Borcu želim sve najbolje", rekao je Nenad Milovanović.

On je istakao da mu je mnogo žao momaka koje je do danas trenirao.

"Ne mogu da im zamjerim na želji i htijenju, znam da su željeli i danas da pobijede. Ipak, ne treba ništa silovati. Nismo imali ni sreće, evo i danas smo promašili neke šanse sa igračem manje...Možda će Borac imati više sreće bez mene, a i ja u nekom drugom klubu. Igračima je možda ovo potrebno da se malo razdrmaju", rekao je Milovanović.

On se zahvalio i predstavnicima medija na saradnji, dodavši: "Imate moj broj telefona, zovite ako vam nešto treba".

Međutim, on nije jedini koji je podnio ostavku. To je učinio i sportski direktor Borca Slobodan Ilić na mjesto potpredsjednika Zajednice superligaša, izražavajući na taj način nezadovoljstvo suđenjem.

On je istakao i da neki "dušebrižnici" rade Borcu o glavi, ali im je poručio da taj klub neće ispasti iz lige!

"Iz kolo u kolo FK Borac doživljava nepravde od sudija. Bili smo sportski džentlmeni i svjesni da vodimo ozbiljan klub i da ne tražimo u sudijama razloge poraza. Međutim, kad se analizira ovih 12 kola očigledno je da Borac nekome smeta i da neko stoji iza svega ovoga. Zato, ja ne treba da obavljam tu funkciju u Zajednici klubova Superlige, jer taj organ vodi ovo takmičenje, a ja ne želim da u tome više učestvujem", rekao je sportski direktor Borca.

On je rekao da nije želio da reaguje na "neke informacije sa strane da se Borcu radi o glavi, jer izuzetno poštuje i predsjednika FSS i generalnog sekretara".

"Poručujem dušebrižnicima i nalogodavcima ovakvog suđenja da Borac sigurno neće ispasti iz lige. Borac će ostati stabilan superligaš, napravićemo i novi stadion", naglasio je Ilić.

Borac je poslije ovog kola na 12. mjestu sa 12 bodova. Inače, čačanske "zebre" nisu pobijedile od 3. kola i meča sa Metalcem (1:0). Borac ima skor od dvije pobjede, šest remija i četiri poraza.

Inače, Borac je osmi klub koji će od početka sezone promijeniti trenera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC