• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić se brani sa slobode?!

Advokat Zvezdana Terzićića Vladan Batić očekuje da će se bivši predsjednik FSS braniti sa slobode.

 Terzić se brani sa slobode?! Izvor: MONDO

Zvezdan Terzić opet je uzburkao javnost u Srbiji. Bivši predsjednik Fudbalskog saveza Srbije skoro tri godine nalazio se u bjekstvu od kako je za njim izdata potjernica, a onda se iznenada predao beogradskoj policiji.

Terzić je optužen za zloupotrebu službenog položaja za transfere Vanje Grubača i Srđana Stanića za vrijeme dok je bio direktor OFK Beograda, ondnos podstrekivanje u zloupotrebi službenog položaja za Baneta Ivanovića.

Prema riječima advokata Vladana Batića predviđena kazna za ovo krivično djelo je 12 godina zatvora. Batić očekuje da Terzić bude pušten da se brani sa slobode.

"Naravno da očekujem! Za razliku od istrage, kada je postojalo više razloga za pritvor, u optužnici je jedini razlog koji sada egzistira, upravo, bojazan od bjekstva. Sada, kada se dobrovoljno predao, taj razlog je otpao, a uz to je ponuđeno jemstvo, kao garancija da će se odazivati pozivima suda", rekao je Vladan Batić za "Sportski žurnal".

On je dodao da tužilaštvo nema egzaktnih dokaza da je Terzić prisvojio bilo šta i da se sve zasniva samo na pretpostavkama. Ukoliko se Terziću odobri da se brani sa slobode Batić očekuje da se bivši prvi čovjek srpskog fudbala ponovo aktivira u fudbalskoj organizaciji.

"Po meni bi trebalo, jer uživa izuzetan respekt u fudbalskoj organizaciji. Upravo je Terzić glavni strateg reorganizacije našeg fudbala i sada, kada nam je fudbal ponovo pao na niske grane, njegova pomoć bila bi dragocjena", zaključio je Vladan Batić.

Prema nezvaničnim informacijama, koje prenosi "Sportski žurnal", Terziću će biti omogućeno da se brani sa slobode uz mogućnost da već u ponedeljak poslije podne bude pušten iz Centralnog zatvora.

Početak suđenja zakazan je za 17. januar.

(MONDO - foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC