• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I "mali Čava" otkazao Pižonu

Vezista Rada Miloš Dimitrijević se povrijedio na meču protiv Crvene zvezde, selektor Petrović neće pozvati zamjenu za njega

 I "mali Čava" otkazao Pižonu Izvor: MONDO

Miloš Dimitrijević će morati da sačeka na debi u dresu reprezentacije Srbije.

Odlične igre ove jeseni "izbacile" su Dimitrijevića u prvi plan među fudbalerima u domaćem prvenstvu, a selektor Vladimir Petrović-Pižon želio je da ga isproba na prvom meču u kojem je to bilo moguće. Pižon je pozvao Dimitrijevića, inače sina pokojnog fudbalera Partizana Zorana "Čave" Dimitrijevića, za prijateljsku utakmicu protiv Bugarske u Sofiji u srijedu, 17. novembra, ali...

"Mali Čava" nije imao sreće. Povrijedio se u nedeljnom meču svog Rada protiv Crvene zvezde i morao je da otkaže poziv i time debi za nacionalni tim.

Dimitrijević je povrijedio arkadu, što i nije toliko strašno, ali je potom zadobio i povredu unutrašnjeg dijela članka i moraće da miruje.

Po dobijanju informacije, selektor Petrović je odlučio da ne poziva naknadno nijednog igrača kao zamjenu za Dimitrijevića.

Vladimir Petrović u ovom trenutku ima 19 igrača na raspolaganju, dovoljno u svim linijama tima, a na prijateljskom duelu u Sofiji svakako će moći da izvrši maksimalno šest izmjena.

Osim Dimitrijevića, prethodno su poziv Pižonu otkazali i Gojko Kačar i Aleksandar Luković, takođe zbog povreda. Umjesto Lukovića pozvan je Marko Lomić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC