• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Modriča bez struje

Šampion BiH od prije dvije godine Modriča dotakla dno.

 FK Modriča bez struje Izvor: MONDO

Modriča je prošle sezone ispala iz Premijer lige BiH, koju je prethodne godine osvojila. Tokom te turbulentne sezone igraču su štrajkovali zbog neisplaćenih dugovanja, klub je u jednom momentu imao čak tri Uprave i sve to je dovelo do izpadanja iz lige. Modriča je trenutno u prvoj ligi Republike Srpske, ali problemi nisu prestali, iako su novi ljudi najvljivali kako će ova sezona biti za konsolidaciju,a potom će ponovo uslijediti povratak u elitni rang takmičenja u BiH.

Međutim stvarno stanje je takvo da je Modriča u velikim dugovima te im je  preduzeće "Elektro - Doboj", radna jedinica Modriča, isključilo  stadion "Dr Milan Jelić" sa elektroenergetske mreže. "Glas Srpske" nezvanično  saznaje da su dugovi za utrošenu električnu energiju više od 60.000 maraka, da su samo u prošloj sezoni stvoreni dugovi od 400.000 maraka, da danas igrači nemaju ni za preživljavanje i da je konačan ishod neizvjestan.

Predsjednik Zdravko Jovanović prije nekoliko dana održao je sjednicu Izvršnog odbora kluba. Izjavioje  da vjeruje u jedinu mogućnost koja je sada na raspolaganju, da Mladen Krekić i Pero Dugić izdvoje sredstva kako bi se problemi ublažili.

Dva ključna čovjeka u Modriči su do sada i jedini koji su doznačili sredstva, klub održali u životu. Istina, Modriča Maksima je danas na aparatima, ali živa je.

Trener Marko Stojić je dao "voljno" igračima, ali su ovi još u Modriči u nadi da će dobiti koju novčanicu, pošteno zarađenu. Nemaju novaca ni za putne troškove do mjesta prebivališta. Ako se sitacija ne popravi nije isključeno da Modričani istupe i iz Prve lige Republike Srpske.

Vlada Republike Srpske još u februaru 2008. godine donijela je odluku da se na stadionu "Dr Milan Jelić" postave reflektori, za šta je izdvojila 1.096.000 maraka. O tom projektu danas se malo zna i malo govori.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC