• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan je imao koga da vidi večeras na "Vikaradžu", Pep opet "kežual"

Autor Nikola Janković

Nije skinuo žuti cvijet, neće ni stil oblačenja.

 Premijer liga 37 kolo Votford - Mančester siti 0:4  Izvor: Guliver, Richard Heathcote/Pool Getty

Svega tri dana od eliminacije u polufinalu FA kupa na "Vembliju", fudbaleri Mančester sitija okrenuli su se pripremama za revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Real Madridom i odigrali odličan meč večeras na "Vikaradž roudu" u predgrađu Londona.

Rahim Sterling nagovijestio je golovima u finišu prvog poluvremena da će biti ozbiljna opasnost po novog šampiona Španije za desetak dana na "Etihadu", što su "stršljenovi" platili zlata vrijednim bodovima u grčevitoj borbi za opstanak tokom maratonskog, 37. kola Premijer lige.

Votford u posljednjem kolu u nedelju gostuje na "Emirejtsu", Siti dočekuje Norič, pa ima još 11 dana da se pripremi za sudar sa Realom, u koji ulazi pobjedom od 1:2 u Madridu.

Počelo je u petak, a biće nastavljeno ove večeri od 21.15 na "Parku" u Birnimgemu, gdje će Aston Vila imati priliku da ustupi mjesto u zoni ispadanja ekipi privremenog menadžera Hejdena Malinsa.

On je mogao samo da gleda kako Fil Foden i Ajmerik Laport dupliraju prednost u drugom poluvremenu neravnopravne utakmice: Votford - Mančester siti 0:4 (0:2).

Da bi preskočili prvog iznad sebe, "vilijani" moraju da savladaju finalistu FA kupa, ekipu koja je poslije pobjede nad novim šampionom, Liverpulom, pre 72 sata lako riješila utakmicu sa Gvardiolinim timom, zahuktali Arsenal.

Nije skidao ni žuti cvijet, simbol podrške katalonskom separatizmu, kada je to traženo od njega, pa neće promijeniti ni stil oblačenja nakon što je to, neformalno, traženo od njega. Takođe na Ostrvu.

Menadžer Sitija pojavio se u Londonu u dosta sličnom "autfitu", u poređenju sa "spornim" u kojem je došao u "hram fudbala" u subotu uveče, na neprijatan poraz od "šegrta", Mikela Artete.

Doduše, pantalone nisu bile "iskrzane" kao farmerke o kojima se pisalo koliko i golovima Pjer-Emerika Obamejanga za plasman "tobdžija" u finale FA kupa, u kojem im se naredne večeri pridružio gradski rival Čelsi laganom pobjedom nad Mančester junajtedom, koji nije bio zainteresovan za fudbal - već uspon forme Harija Kejna.

Ovo je bio izbor za pretposlednje kolo šampionata.

Izvor: Richard Heathcote/Pool Getty

Siti večeras: Ederson - Voker (Zinčenko), Garsija, Laport (Stouns), Kanselo - De Brujne, Rodri, Foden - B. Silva, Žezus, Sterling (Mahrez).

Rezultati 37. kola:

utorak

Votford - Mančester siti 0:4 (0:2)
/Sterling 31, 40, Foden 63, Laport 66/

Aston Vila - Arsenal 21.15

srijeda

Mančester junajted - Vest Hem 19.00
Liverpul - Čelsi 21.15

ponedjeljak

Brajton - Njukasl 0:0

Šefild juntajted - Everton 0:1 (0:1)
/Rišarlison 46/

Vulverhemtpon - Kristal Palas 2:0 (1:0)
/Podens 41, Honi 68/

nedjelja

Bornmut - Sautempton 0:2 (0:1)
/Ings 41, Adams 90+8/

Totenhem - Lester siti 3:0 (3:0)
/Džastin ag 6, Kejn 37, 40/

subota

Norič - Barnli 0:2 (0:1)
/Vud 45+5, Godfri ag 80/

Tablica: Liverpul (-1) 93, Siti 78, Čelsi (-1) 63, Lester 62, Mančester junajted (-1) 62, Vulverhempton 59, Totenhem 58, Šefild 54, Barnli 54, Arsenal (-1) 53, Everton 49, Sautempton 49, Njukasl 44, Kristal Palas 42, Brajton 38, Vest Hem (-1) 37, Votford (-1) 34, Aston Vila (-1) 31, Bornmut 31, Norič 21.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC