• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peco na izlaznim vratima, zamjena već stigla u Radnik!

Autor mondo.ba

Napadač Radnika Demir Peco je suspendovan i sve izvjesnije je da neće dobiti šansu u narednoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine. Semberski klub je već doveo novog ofanzivnog igrača.

 Ermin Huseinbašić novi igrač FK Radnik, Demir Peco blizu odlaska Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Novo pojačanje Radnika je Ermin Huseinbašić, potvrdio je klub iz Bijeljine u saopštenju u kojem je navedeno da je sve izvjesnije da Demir Peco neće dobiti priliku u sljedećoj sezoni.

Možda će vas zanimati

"Veoma brzo smo se dogovorili, Huseinbašić je pravi profesionalac i biće priključen ekipi od danas. Nedostajao nam je jedan iskusan igrač u fazi napada da pomogne Mahiru Kariću a tu su i mlade snage sa kojima ćemo pokušati popraviti igru u fazi napada", rekao je trener Radnika Slavko Petrović.

Huseinbašić je u karijeri igrao za Zvijezdu 09, tako da poznaje Bijeljinu i većinu igrača, što ćemu biti olakšavajuća okolnost oko privikavanja na novu sredinu.

Dvadesetsedmogodišnji napadač je u semberski tim došao iz Čelika, a pored Zvijezde 09 igrao je i za Sarajevo, tuzlansku Slobodu i Zvijezdu iz Gradačca.

Podsjetimo, Peco nije išao sa ekipom na pripreme na Zlatiboru zbog suspenzije iako ima važeći ugovor sa semberskim klubom.
Demir Peco je u Radnik stigao 2016. godine, a prošle sezone je 21 meč u Premijer ligi BiH uz tri postignuta gola i tri asistencije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC