• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Li Adi: Igramo se sa živcima navijača

Reprezentativac Gane svestan da Crvena zvezda mora da počene da pruža partije koje će da zadovolje navijače.

 Li Adi: Igramo se sa živcima navijača Izvor: MONDO

Zbog reprezentativnih obaveza koje pojedini igrači imaju prema nacionalnim timovima, trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić spriječen je da u kompletnom sastavu priprema ekipu za narednu utakmicu protiv Borca u Superligi.

Izostaju Pavle Ninkov, Marko Vešović i Li Adi. Njih trojica će se krajem nedjelje pridružiti klupskim dugovima, a posljednji će na "Marakanu" stići reprezentativac Gane.

"Koliko god da je daleko vraćam se na vrijeme. Dobro je da je klub zakazao utakmicu za nedjelju uveče jer ću imati više vremena da se spremim za meč i da se odmorim. Stalni putevi sigurno umaraju, ali tako je kad igraš u velikoj Zvezdi i za veliku Ganu", sa osmijehom odgovara Adi.

Crveno-bijeli su imali dva teška meča protiv OFK Beograda i Rada. Pobjede protiv ovih timova potvrda su da je Zvezda izašla iz rezultatske krize, ali se svi slažu da igra mora da bude još bolja.

"Sigurno je bilo grešaka u bliskoj prošlosti koje su nas koštale loših rezultata. Ipak, pobjeđujemo sada, mada smo se igrali sa živcima svih navijača, što nije dobro jer oni nama daju svoj maksimum i mi u njima uživamo. Zato moraju i oni da uživaju u nama, u dobroj igri i dobrim rezultatima", svestan je Li Adi da trenutna forma Zvezde ne može da zadovolji brojnu armiju navijača.

Dueli Zvezde i Borca u prošlosti znali su da budu vrlo interesantni. Ipak, ove godine se situacija promijenila. Čačani su u krizi, a već su jednom ove sezone poraženi od crveno-bijelih.

"Sjećam se te ekipe iz Kupa. Bili smo tada mnogo bolji. Ipak, u fudbalu je najteže ponavljati se. Biće sada mnogo teže nego tada, siguran sam. Vidjeli su šta moraju da isprave i sigurno će pružiti više sada nego tada. Ipak, mi moramo da pobijedimo sve utakmice do kraja, posebno kod kuće", jasan je defanzivac Crvene zvezde.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC