• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez: Ne prijeti mi "sjekira"

Trener Intera tvrdi da je njegova pozicija u klubu stabilna, čak i poslije veoma loše partije i poraza od Milana u gradskom derbiju.

 Benitez: Ne prijeti mi "sjekira" Izvor: MONDO

Svega nekoliko utakmica pod vođstvom Rafaela Beniteza, Inter je ove sezone odigrao na nivou evropskog i italijanskog prvaka.

Sve ostalo bilo je prilično teško za gledanje, a ni rezultati nisu sjajni, posebno u Seriji A, gdje je Milan poslije pobjede u direktnom okršaju stekao šest bodova prednosti.

Činjenica da Inter protiv Milana nije stvorio nijednu šansu, posebno je zaboljela predsjednika Masima Moratija, koji je rekao da "tako dalje neće moći"... Bez obzira na to, Benitez tvrdi da uživa Moratijevu podršku i da mu je posao siguran.

"Osjećam da predsjednik vjeruje u mene. Moja pozicija je čvrsta. Svi smo razočarani ishodom derbija, ali ja već planiram zimski prelazni rok, u saradnji sa Moratijem i sportskim direktorom Brankom", rekao je španski stručnjak.

Da li će tako ostati poslije gostovanja Kjevu i meča sa Tventeom u Ligi šampiona, koje će "neroazuri" odigrati u značajno oslabljenom sastavu - bez Milita, Valtera Samuela, Majkona, Muntarija, Tijaga Mote...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC