• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lampard od Murinja pokupio trikove: Na OVU FORU je i Frenk pao!

Slatkorječivost je oduvijek bila Murinjov put ka srcu igrača, a nešto je od toga naučio i Lampard...

 Frenk Lampard - razgovor timo Verner pristup kao Murinjo Izvor: Guliver/Shaun Botterill/Getty Images

Čelsi je vjerovatno pobjednik dosadašnjeg toga prelaznog roka pošto je poslije Hakima Ziješa (Ajaks) uspio da ugrabi i jednog od najvećih talenata svjetskog fudbala - Tima Vernera!

Pričalo se da će Verner preći u Liverpul, ostvario je kontakt sa Jirgenom Klopom, međutim operativci Čelsija bili su mnogo konkretniji i ponudili su mladom Nijemcu sve što je htio. Uz to, pokazali su mu da se neće cjenkati sa Lajpcigom, a pomogao je i razgovor sa legendama kluba.

Možda će vas zanimati

Prvo je direktor Petr Čeh obavio razgovor sa Vernerom, i prema pisanju medija njegova uloga je bila ključna, a vrlo važne bile su i riječi trenera Frenka Lamparda.

Naime, Lampard je u prvom razgovoru sa Vernerom imao istu taktiku koju je na njemu primijenio Žoze Murinjo kada su se prvi put upoznali 2004. godine. "Specijalni" je dobro poznat kao vrhunski psiholog i nije čudo što se baš "Lamps" ugledao na njega.

"Frenk, mislim da si dobar fudbaler", rekao je Murinjo na prvom sastanku Lampardu.

"Hvala, šefe".

"Želiš li da od tebe napravim vrhunskog fudbalera?", odmah je "Specijalni" poručio tada standardnom reprezentativcu Engleske i igraču koga je želio Inter.

"DA, ŠEFE!".

Izvor: Tanjug, Jens Meyer/AP

Otprilike tako je tekao i prvi razgovor Franka Lamparda, sada u ulozi trenera, dok je razgovarao sa Timom Vernerom koji dolazi poslije fantastičnih igara u dresu Lajpciga, sa "oreolom" predvodnika napada reprezentacije Njemačke.

"On je baš dobar tip. Nije mi samo rekao šta želi od mene kao od igrača, nego mi je rekao da želi da me učini i boljim čovjekom", ispričao je Verner.

Nema sumnje da je Lampard "pokupio foru" koja je upalila kod njega, a nije ga samo tome naučio Žoze Murinjo pošto je mnogo toga upio i na taktičkom planu, s tim da se njihov fudbal drastično razlikuje, pa bi sadašnji trener Čelsija mogao nešto da ga upita i o odbrani...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC