• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Žalim samo za Barselonom

Iako ima fantastičnu karijeru sa Mančester junajtedom, koja traje duže od 25 godina, Ser Aleks Ferguson priznaje da žali što nije trenirao Barsu.

 Ferguson: Žalim samo za Barselonom Izvor: MONDO

Legendarni menadžer fudbalera Mančester junajteda Aleks Ferguson priznao je da, uprkos trofejnoj karijeri, ima stvari zbog kojih žali, prije svega zbog toga što nije predvodio špansku Barselonu.

Odgovarajući na pitanje koji bi tim rado vodio, a da nije iz Velike Britanije, Ferguson je rekao da bi mu prvi izbor bila Barselona.

"Barselona je fantastična. Ideologija, njihova filozofija - sve je fantastično", rekao je Ferguson, koji je sa Mančester junajtedom, između ostalog, osvojio 11 titula prvaka Engleske i dve Lige šampiona (1999, 2008).

Govoreći na okruglom stolu u Dohi, 68-godišnji Škot je kazao i da je filozofija Mančester junajteda slična Barseloninoj.

Ferguson je u "crvenim đavolima" od 1986. godine i ne planira da napusti fudbal dok ga zdravlje služi. Kada su ga novinari potsjetili da je jednom prilikom rekao da namjerava da se povuče 2011. godine, Ferguson je rekao:

"Ne brinite, predomisliću se opet".

Prvu od dve titule prvaka Evrope, osvojenu 1999. godine u kultnom finalu protiv Bajerna, Ferguson je proslavio upravo na stadionu Barselone, Kamp Nou.

Bajern je do 90. minuta vodio sa 1:0 i izgubio sa 2:1.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC