• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Ostvarili smo cilj

Selektor Srbije očekuje da će pobjeda nad Bugarskom (1:0) rasteretiti ekipu. Zadovoljan debitantima, a generalno - može bolje.

 Pižon: Ostvarili smo cilj Izvor: MONDO

Vladimir Petrović nije se proslavio na prvim utakmicama na klupi reprezentacije, ali utakmica u Sofiji, ako ništa drugo, može da posluži kao nagovještaj boljih dana i povod za mirniji "zimski san".

"Odigrali smo dobru utakmicu. Zadovoljan sam, ali moram da naglasim da možemo bolje. Vidio se grč u našoj igri i upravo zbog toga nam je bila potrebna pobjeda. Sada smo dobili na samopouzdanju, što je i bio razlog dolaska u Sofiju. Da napravimo dobar rezultat i okrenemo novu stranicu", prenosi "Sport" prve Pižonove utiske.

Gol Nikole Žigića omogućiće da se "u miru pripremamo za ono što nas čeka u februaru i martu iduće godine", a to su prijateljski duel sa Izraelom i kvalifikacioni sa Severnom Irskom, odnosno Estonijom.

"Svaki meč do kraja je važan, a sigurno je da nam sudbina zavisi od martovskih utakmica. Od početka sam znao da imamo kvalitet, samo je bilo neophodno da se momci vrate u pobjednički ritam i da najavimo bolje dane. Vjerujem da je ovo u Sofiji tek početak".

Petrović je dodao da su se novi igrači (Jorgačević, Ljajić, Mirić, asistent Trivunović, Radovanović) odlično uklopili u reprezentaciju, a posebno je pohvalio igru posljednje linije.

"Za odbranu smo znali da je dobra i tu ne bih mogao ništa novo da kažem. Što se tiče debitanata, vidjela se želja, dobar pristup, a imali su i pomoć iskusnijih saigrača. Na njima je da nastave da se dokazuju u klubovima".

(MONDO, foto: FoNet/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC