• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejl ODBIO da igra: Kakvu poslasticu je servirao Zidan veče pred meč godine

Autor mondo.rs

Uredništvo "Marke" i "Asa" nije ovo očekivalo...

 Geret Bejl odbio da igra za Real - sukob sa Zidanom Izvor: Dave Thompson/Getty Images Europe

Dan pred "biti ili ne biti" utakmicu u Mančesteru - nova, vruća epizoda serijala netrpeljivosti između trenera i najplaćenijeg fubalera Reala!

Zinedin Zidan pojavio se večeras pred novinarima, poslije jedinog treninga ekipe na "Etihadu", i španskim medijima ponudio "masnu" informaciju za sutrašnje naslovnice.

Izvor: Guliver, Denis Doyle/Getty Images Europe

Utakmicu Siti - Real prenosiće TV Arenasport.

"Garet Bejl tražio je da ne bude u timu", rekao je trener aktuelnog šampiona Španije, koji je u prvom mandatu u Realu osvojio tri Lige šampiona iz tri pokušaja.

Za četiri od četiri, prvo će morati da nadoknadi poraz od 1:2 u prvom meču osmine finala, zabilježen prošle zime u Madridu, kada je Mančester siti propustio priliku da ubjedljivije porazi najtrofejniji klub Evrope pred 80.000 navijača na "Santijago Bernabeu" stadionu.

Navijača u petak od 21.00 neće biti na tribinama stadiona u Mančesteru, na kom će sastav menadžera Pepa Gvardiole pokušati da "bukira" svoje mjesto na završnici sezone u Portugaliji.

Da li je Zidan namjeravao da iznenadi kolegu uvođenjem zaboravljenog Velšanina u igru? Ne znamo, ali znamo da će ova izjava nekada najboljeg fudbalera svijeta imati jak odjek u Španiji i šire...

"Bio je to privatni razgovor sa njim. Ostalo ostaje između njega i mene, ali rekao je da ne želi da igra", rekao je Zidan, koji je ljetos tokom turneje ekipe u Americi javno rekao da je "najbolje za klub i fudbalera da Bejl ode".

Ljevonogi bombarder plaćen Totenhemu 101 milion, sa godišnjom zaradom od 22 miliona evra, posljednji put igrao je 24. juna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC