• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi u Veroni su ovog leta u modi: Za Vulića spremaju 3.000.000€, žele i "Džigija" Ninkovića!

Autor Nebojša Marković

Na sve to, sprema se i ostanak Darka Lazovića.

 Srbi u Veroni su ovog leta u modi: Za Vulića spremaju 3.000.000€, žele i "Džigija" Ninkovića! Izvor: MN Press - ilustracija

Verona baš voli srpske fudbalere ovih dana.

Za klub sa "Bentegodija" već igra odlični Darko Lazović, a njemu bi mogli da se pridruže Miloš Vulić i Nikola Ninković!

Možda će vas zanimati

Tako bar tvrdi "Tutosport". Italijanski list je u opširnom tekstu objavio kako hrvatski stručnjak Ivan Jurić želi da njegov tim u potpunosti "balkanizuje" i napravi pravu malu koloniju igrača sa prostora bivše Jugoslavije.

Već od ranije nam je poznato da je Verona zainteresovana za Miloša Vulića, a pominjalo se da bi Italijani za fudbalera Crvene zvezde bili spremni da plate 2.000.000 evra. Ipak, "Tutosport" sada piše da je Verona spremna da ide i do 3.000.000 evra.

Prvu ponudu Dejan Stanković je već odbio i za nju nije hteo ni da čuje, ali ako su ova pisanja tačna, ostaje da se vidi kakav će tada biti odgovor.

Međutim, pored Vulića, na meti Verone je i jedan bivši igrač Partizana. Nikola Ninković je imao odličnu sezonu u Seriji B u dresu Askolija i navodno Jurić želi da obnovi saradnju sa njim.

Njih dvojica se poznaju iz vremena kada su sarađivali u Đenovi, a posle devet golova i deset asistencija u drugoj ligi, popularni "Džigi" bi mogao da se vrati u Seriju A.

Ni tu nije kraj vestima sa "Bentegodija". Pominjalo se ranije da će Darko Lazović biti stavljen na transfer listu i da bi klub mogao na njemu da zaradi, ali iskusni Čačanin će ipak ostati u klubu. "Tutosport" piše da je Lazović isuviše važan za Jurićev tim i da on neće mrdati iz Verone.

Na sve ovo, pominje se da će se "eks-ju" kolonija u Veroni povećati mogućim dolaskom Mihe Zajca. Slovenac je pre godinu i po dana iz Empolija otišao u Fenerbahče, ali je tamo ove sezone upisao tek deset nastupa, pa bi tim sa "Bentegodija" mogao i njega da dovede.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC