• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić na Stamford Bridžu uzima titulu

Aleks Ferguson dao je do znanja svojim igračima da desetu titulu šampiona Engleske želi da osvoji već u subotu na Stamford Bridžu.

 Vidić na Stamford Bridžu uzima titulu Izvor: MONDO

Trofej namenjen prvaku Mančester junajted je izgubio pre dve godine upravo na gostovanju Čelsiju (3:0), ali sada škotski stručnjak tvrdi da je vreme za plaćanje duga.

“Velika utakmica je u pitanju, a mi idemo na Stamford Bridž da pobedimo i osiguramo odbranu titule”, izjavio je Škot i dodao: “Moramo da razmišljamo pozitivno, jer Čelsi na svom stadionu nije poražen već 100 utakmica, ali rekordi postoje da bi bili srušeni”.

Prema Fergusonovim rečima, duel sa Čelsijem biće potpuno drugačiji od revanš susreta polufinala Lige šampiona protiv Barselone na “Old Trafordu”.

“Nećemo se susresti sa načinom igre kakav gaji Barselona. Ne smemo da dozvolimo Čelsiju da se razmaše, što podrazumeva mnogo bolju igru od one koju smo pružili na Nou Kampu”, rekao je Ferguson.

Menadžer "crvenih djavola" otkrio je da bi Nemanja Vidić, koji ima stomačnih problema, trebalo da bude spreman za utakmicu s Čelsijem.

"Vidić je pio mnogo tečnosti i nadamo se da će biti spreman do subote ujutro. Što se njega tiče, on jedva čeka da zaigra, štaviše žarko želi da istrči protiv Čelsija”, rekao je Ferguson.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC