• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Borca ponovo vinovnici nasilja!

Grupa navijača FK Borac pretukla policajku koja se igrala sa trogodišnjim sinom!

 Navijači Borca ponovo vinovnici nasilja!  Izvor: MONDO

U Čačku se nešto čudno dešava! Navijači Fudbalskog kluba Borac, poznati po nazivu "Čete", napravili su niz incidenata u poslednjih godinu dana - od rasizma, pa sve do najnovijeg, prebijanja 25-godišnje policajke i to naočigled njenog trogodišnjeg sina!

Beogradski mediji prenose da je grupa navijača Borca pre nekoliko dana prebili policajku Anu Pantić-Kojović ispred njenog stana u ulici Mila Ivkovića u ovom gradu.

Četvorica napadača, pripadnika navijačke grupe "Čete", odranije su poznata policiji, jer su već dva puta učestvovala u rasističkim napadima.

Policajka se nalazi na Odeljenju ženske hirurgije u čačanskoj bolnici. Napadačima Jevremović Đ. (21), Cvetković Z. (22), Dragović D. (24) i četvrtom kojem nije utvrđen identitet određen je pritvor i pokrenuta je istraga.

Napad na policajku dogodio se ispred ulaza u zgradu, u centru grada, preko puta gradskog parka. Ana je bila sama u stanu sa trogodišnjim sinom (Filipom) i po priči komšija izašla je napolje sa detetom, jer je dečak kroz prozor u prizemlju ispustio balon kojim se igrao.

Prema rečima očevidaca, ali i izjavi policajke, najpre je Jevremović stao na balon njenog sina i probušio ga, a zatim joj je Cvetković prišao i opalio joj šamar, nakon čega se ona srušila na zemlju. Potom su je šutirali nogama.

Jedan od komšija je probao da joj proitekne u pomoć, ali su četvorica huligana i njega prebili i polomili mu nos i pukla mu je jagodična kost.

Pripadnica policije primljena je u čačansku bolnicu sa modricama po glavi i telu, a od udaraca u glavu zadobila je i potres mozga i oštećen joj je i centar za ravnotežu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC