• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grant: Mančester će da kiksne

U Čelsiju nabacili osmehe posle pobede nad Mančesterom, a u klubu sa Old traforda grme na sudije.

 Grant: Mančester će da kiksne  Izvor: MONDO

Finiš fudbalskog prvenstva Engleske biće više nego uzbudljiv posle pobede Čelsija nad Mančesterom junajtedom 2:1 i poravnanja timova na 81 bodu.

Trener Čelsija Avram Grant veruje da će u preostala dva kola Mančesteru biti itekako tešk i da veruje u kiks ekipe Aleksa Fergusona. Junajted u preostala dva kola igra sa Vest Hemom i Viganom.Čelsi najpre gostuje Njukaslau, a potom dočekuje Bolton.

"Neće im biti lako, jer će poslednja dva meča odigrati pod velikim pritiskom. Verujem da ćemo se na kraju mi radovati", rekao je Grant, dodajući da su svi u klubu ovu pobedu posvetili Frenku Lampardu koji je propustio duel sa "đavolima" zbog smrti majke.

"Mislima smo sa njim i njegovom porodicom. Ovo je bila jako teška nedelja za njega. Videli ste kako je ekipa regovala. Mi smo ovde svi jedna velika porodica", dodao je Grant.


Svi fudbaleri Čelsija su posle pobede podigli dresove, a ispod njih je na majicama pisalo: "RIP" (poštovanje).

Dok se u Čelsiju raduju što su velikog rivala stavili pod ogroman pritisak, dotle u Mančesteru grme na sdiju Alana Vajlija i njegovog pomoćnika zbog odluke da tri minuta pre kraja dosudi penal za čelsi zbog igranja rukom Majkla Kerika.

Aleks Ferguson je takvu odluku sudija nazvao "suludom", dok je njegov pomoćnik Karlos Keiroš bio još oštriji. "A penal Balaka nad Kristijanom Ronaldom, kada je ovaj naskočio na njega!? Izgleda da bi nama svirali penal samo ako neko od protivničkih igrača ponese pušku i ubije našeg igrača!".


Keiroš je rekao da je nedeljama unazad upozoravao na neke sumnjive sudijske odluke i potom se pristetio FA Kupa. "Nismo igrali fnale FA Kupa zbog loših sudijskh odluka protiv Portsmuta. Protiv Barselone u Ligi šampiona trebalo je da nam bude svirano bar tri penala. A sviran nam je samo jedan".

Pomoćnik Fergusona veruje da poraz od Čelsija nije poremetio njegovu ekipu.

Posle kraja meča na Stamford bridžu dogodili su se indicenti između fudbalera dve ekipe u kojima su, zanimljivo, učestvovali samo rezervni igrači.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC