• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deportivo okončao Barsine snove o tituli

Snovi Barselone o tituli skončali su na "Riazoru".

 Deportivo okončao Barsine snove o tituli Izvor: MONDO

Na premijeri 34. kola Primere Deportivo je slavio 2:0 u duelu sa katalonskim klubom, čime je praktično gurnuo šampionski pehar u ruke fudbalera Real Madrida.

"Karaljevski klub" titulu bi mogao da overi već u nedelju ukoliko na svom "Bernabeu" savlada Atletik Bilbao, a Viljareal ne pobedi Betis u Sevilji.

Barsi su tri boda iz La Korunje bila potrebna kako bi sačuvala minimalne šanse u trci za titulom. Medjutim, već posle prvog pogleda na sastav u kojem nije bilo Lea Mesija, Samjuela Etoa, Ćavija, Andresa Inijeste, Gabrijela Milita i golmana Viktora Valdesa, bilo je evidentno da je Frank Rajkard odustao od jurnjave za Realom i da je sve karte bacio na revanš meč Lige šampiona protiv Mančester junajteda u sredu.

Rodrigez golom u 54. i Amo petnaestak minuta pre kraja presudili su Barsi, kojoj je ovo bila peta utakmica bez pobede. Depor se trijumfom, petim uzastopnim u Primeri, vinuo na sedmo mesto tabele i ostaje u trci za Evropom.


Havijer Klemente nije odveo Srbiju na Evropsko prvenstvo, a neće mu uspeti ni Mursiju da zadrži u Primeri.

Remijem bez golova sa Seviljom ekipa bivšeg srpskog selektora, čini se i definitivno, izgubila je šanse za opstanak. Teorija još postoji, ali je ona sada u domenu naučne fantastike, pošto Mursija ima sedam bodova manje i utakmicu više od Rekreativa, odnosno Saragose, timova koji su prvi iznad i ispod crte.

Remi nije po volji ni Sevilji, koja juri Ligu šampiona. Andaluzijci imaju 52 boda, jedan manje od Rasinga i dva manje od Atletiko Madrida, koji je na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u kvalifikacije za elitno kontinentalno takmičenje.


REZULTATI 34. KOLA:
Deporivo - Barselona 2:0 (0:0)
(Rodrigez 54, Amo 76)

Mursija - Sevilja 0:0

NEDELJA
Espanjol - Saragosa
Hetafe - Atletiko Madrid
Majorka - Rasing Santander
Rekreativo - Levante
Valensija - Osasuna
Valjadolid - Almerija
Betis - Viljareal
Real Madrid - Atletik Bilbao

TABELA: Real Madrid 72, Viljareal 62, Barselona (+1) 61, Atletiko Madrid 54, Rasing 53, Sevilja (+1) 52, Deportivo (+1) 49, Almerija 48, Atletik Bilbao 46, Espanjol 46, Betis 44, Majorka 44, Hetafe 41, Osasuna 40, Valensija 39, Valjadolid 39, Rekreativo 37, Saragosa 37, Mursija (+1) 30, Levante 25.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC