• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bijelsa je ipak učitelj: Pepov Siti izgubio od Lestera, a mogao je i od Lidsa!

Autor Nebojša Marković

Zanimljivo je bilo na "Eland Roudu".

 Lids-Mancester-siti-1-1-pep-Gvardiola-Marselo-Bjelsa-Premijer-liga-gol-Sterling-i-Rodrigo Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Mnogo je priče prije ovog susreta bilo o susretu "učitelja" i "učenika", ali ovoga puta učenik nije bio dorastao zadatku. Lids Marsela Bijelse dobro je namučio Mančester siti Pepa Gvardiole u jednom od zanimljivijih mečeva Premijer lige ovog vikenda. Iako nije pobjeda, biće i te kako zadovoljni i ovim rezultatom.

LIDS JUNAJTED - MANČESTER SITI 1:1 (0:1)
/Rodrigo 59 - Sterling 17/

Možda će vas zanimati

Nije meč dobro počeo po domaćina sa "Eland Rouda", pošto je već u 17. minutu meča vicešampion Engleske stigao do prednosti. Rahim Sterling je iskoristio dodavanje mladog Ferana Toresa i donio prednost Sitiju.

Međutim, nije sve bilo tako bajno u timu Sitija. Imali su čak 23 pokušaja ka golu Lidsa, ali samo dva puta je Iljan Meslije imao posla, dok je na drugoj strani, živahni Lids često prijetio.

Testirali su Edersona Moraeša čak sedam puta, a jednom su bili uspješni - kada je Rodrigo Moreno donio izjednačenje tik pred istek sat vremena igre.

Siti je tako i ovoga puta kiksnuo, pa poslije tri odigrana kola imaju po jednu pobjedu, remi i poraz. Ovaj neuspjeh protiv Lidsa stigao je nakon prošlonedjeljne katastrofe protiv Lestera, kada su "lisice" pobijedile 5:2 usred Mančestera.

Očigledno je da Gvardiolina ekipa ima mnogo problema, a kao i uvijek, cilj im je ponovo titula... Ovako će teško do nje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC