• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi problemi za Junajted: Jedan od najboljih propušta četiri utakmice?

Autor Pavle Knežević

Kakvu je samo pometnju napravio Ronaldo...

 Mancester-junajted-korona-virus-Bruno-Fernandes-propusta-utakmice-Premijer-liga-fudbal Izvor: Guliver, Pool/Getty Images Europe

Kakvu je samo pometnju napravio Kristijano Ronaldo! Najveća zvezda svetskog fudbala pozitivno je testirana na koronavirus, zbog čega je napustio reprezentaciju Portugala.

Možda će vas zanimati

On je inače odigrao svih 90 minuta protiv Francuske (0:0), a bio je u kontaktu sa 25 igrača. Ono što se zna jeste da bi Mančester junajted, koji je već u velikim problemima, mogao da ostane bez jednog od svojih glavnih igrača – Bruna Fernandeša.

Ronaldov drug iz reprezentacije morao bi da sledi pravila britanske vlade i da provede 14 dana u karantinu pošto je bio u kontaktu sa zaraženom osobom.

Tako je bivša zvezda Junajteda napravila problem sadašnjoj zvezdi kluba.

Portugalski dnevnik "A Bola" javio je da je Fernandeš dobio negativni test, ali da bi i dalje mogao da ostane u karantinu, kako nalažu pravila britanske vlade.

Ipak, moguće je da će Junajted zaobići ovo pravilo, jer se ono ne odnosi na fudbalere koji su bili u sportskim "mehurima".

Junajted je već oslabljen neigranjem novog pojačanja Edinsona Kavanija, koji je i dalje u karantinu od dolaska u Englesku. Ovaj napadač nije bio u "mehuru", pa zato mora da bude u karantinu.

Junajted je trenutno 16. na tabeli Premijer lige, sa dva poraza i jednom pobedom iz prva tri kola, uz gol-razliku 5:11. Neposredno pred odlazak na odmor izgubio je kod kuće 1:6 od Totenhema. U subotu ide u goste Njukaslu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC