• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klope, ovo ćeš morati da "zakrpiš": Van Dajk se mjesecima neće vraćati na teren!

Autor mondo.rs

Veliki udarac za šampiona Engleske.

 Povreda liverpul Virdžil Van Dajk pauza sedam-osam mjeseci Izvor: Twitter/unluckyfoote/printscreen

Znalo se odmah da je loše, ali da je ovo loše... Virdžil van Dajk će, po pisanju engleskih medija, mjesecima biti van terena zbog povrede dobijene u gradskom derbiju.

Na njega je neoprezno startovao Džordan Pikford i to nakon što je Holanđanin bio u ofsajdu, pa za povredu snažnog defanzivca nije dobio ni žuti karton.

Odmah nakon meča, Jirgen Klop je istakao da mu povreda Virdžila van Dajka uopšte ne izgleda dobro. Kasnije u toku večeri, te riječi su i potvrđene.

Klub se nije zvanično oglasio, ali dobro obaviješteni mediji u Engleskoj pišu o povredi ligamenata i pauzi od čak sedam ili osam mjeseci! Praktično, ova sezona je završena za nekadašnjeg štopera Sautemptona, ukoliko su te procjene tačne.

Već u 11. minutu gradskog derbija protiv Evertona Van Dajk je morao da izađe iz igre, umjesto njega je zaigrao Džo Gomez, a u nastavku je Klop imati ogromnih problema da uklopi defanzivnu liniju.

I dok na bekovskim pozicijama nema problema zbog sigurnih Robertsona i Aleksander-Arnolda, na mestu štopera će biti problema. Za tu poziciju trenutno konkurišu Džoel Matip, Džo Gomez i Fabinjo, kom to nije prirodna pozicija.

Ekipa Liverpula je remizirala u meču protiv Evertona i to nakon što je VAR tehnologija u nadoknadi poništila gol kapitena Džordana Hendersona. Sada su gradski rivali na prve dvije pozicije premijerligaške tabele i to Everton na čelu sa 13 i Liverpul odmah iza sa 10 bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC