• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Slogi žele nastavak pozitivne serije, iako na dobojske "Luke" stiže lider

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Derbi meč 13. kola m:tel Prve lige Republike Srpske Sloga - Rudar Prijedor u direktnom prenosu na TV RTRS Plus (nedjelja, 14 časova).

 Sloga Doboj - Rudar Prijedor 13. kolo m:tel Prva liga RS najava Milan Draganović Izvor: AlekBatoAtic@Photography Studio/Aleksandar Atic

Derbi meč 13. kola m:tel Prve lige Republike Srpske na dobojskom stadionu "Luke" odigraće Sloga i Rudar Prijedor, a svi ljubitelji fudbala imaće priliku da u direktnom prenosu na TV RTRS Plus u nedjelju od 14 časova isprate jedan od najzanimljivijih mečeva predstojećeg vikenda.

Ekipa Sloge nalazi se u prilično dobroj formi. Nakon domaćeg trijumfa nad Podrinjem (2:0), uslijedila su dva gostovanja, na kojima su upisani remiji. U Gradišci protiv Kozare nije bilo golova, dok je duel sa Slavijom u Istočnom Sarajevu okončan rezultatom 1:1.

Možda će vas zanimati

Šef stručnog štaba Sloge Milan Draganović optimista je pred duel sa "rudarima".

"U dobrom smo nizu i očekujemo dobru utakmicu. Dolazi nam ekipa koja je stvarno najkvalitetnija, što je do sada pokazala u prvenstvu. Imamo određenih problema u ekipi, ali trudićemo se da izvedemo ono najbolje što imamo. Očekujemo da oni koji se nađu na terenu daju sve od sebe kako bismo nastavili pozitivnu seriju", rekao je Draganović.

Slično razmišlja i Tino Divković.

"Očekuje nas zaista teška utakmica, sa možda i najkvalitetnijoj ekipom u ligi. Ali, mi smo u pozitivnoj seriji, pa i u nedjelju očekujemo pozitivan rezultat. Želimo da ostanemo neporaženi i nadamo se da ćemo uspjeti u tome", poručio je golman Dobojlija.

Sloga je u dosadašnjih 12 kola sakupila 17 bodova (četiri pobjede, pet remija i tri poraza), te trenutno zauzima sedmu poziciju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC