• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Potjerao nas neki maler u Partizanu": Golman crno-bijelih traži strpljenje navijača!

Autor Dragan Šutvić

"Ovo je sada, kao kada se rasturi mozak da bi se sve složilo kako treba u još ljepšu sliku".

 "Potjerao nas neki maler u Partizanu": Golman crno-bijelih traži strpljenje navijača! Izvor: MN PRESS

Vladimir Stojković je na četrdesetak minuta pred početak meča Partizana i Mačve osjetio simptome korona virusa, pa je umjesto njega počeo Nemanja Stevanović.

Nije očekivao da će tog dana obući rukavice, ali golmanski posao je takav - moraš uvijek biti spreman.

"Uvijek se radujem kad stanem na gol. Dešavalo se do sada da mnogo puta i uđem nezagrijan, ali jednostavno vjerujem u sebe, svoj rad i kad god mi se ukaže prilika ja ću je iskoristiti", naveo je golman Stevanović za zvanični sajt kluba.

Postoji li neka anegdota sa Stojkovićem? Bez obzira što su praktično "rivali" za mjesto u timu, između njih vlada sjajna atmosfera...

"Kada se Stojke (prim.aut Vladimir Stojković) povrijedio tokom polufinala Kupa Srbije koju smo igrali sa 'vječitim' rivalom ja sam morao da uđem. Kada sam prolazio pored šefa Miloševića vidio sam da me gleda i traži očima potvrdu da mogu. Ja sam zaista uvijek siguran u sebe i samo sam se nasmijao i namignuo mu u prolazu, kao znak da ne brine ništa".

NAVIJAČI

"Drago mi je da me navijači vole i podržavaju. Nažalost, sada ih nema, pa sam aplauz dobio od zaposlenih u klubu, novinara i igrača koji nisu bili u protokolu. Osetio sam to posebno kada sam ovog leta zamalo napustio Humsku. Zaista dajem 300% i mislim da to oni prepoznaju. Znate dobro da sam i sa klupe dobijao žute i crvene kartone zbog rasprave tokom utakmice kada sam mislio da smo bili oštećeni, tako da oni prepoznaju moju ljubav prema Partizanu".

U susretu protiv Mačve je uspio da sačuva mrežu, a na kraju je golmanima svejedno da li je to učinio Stojković, Popović ili Stevanović.

"Stojke i ja se baš družimo, odlično smo drugari i svi uz Popa (prim. aut. Aleksandrar Popović) imamo za cilj da mreža Partizana ostane mirna. On je naš kapiten i uvijek je uz nas i kad brani i kad ne brani. Žao mi je što je dobio Kovid, kao što bi nam bilo žao da se to desilo bilo kome od nas. Kada je medicinska služba definitivno donijela odluku da Stojke ne može da nastupa, a to je bilo nekih 10 minuta pred zagrijavanje, bez razmišljanja sam bio spreman. Ja sam zaista bio strpljiv, uvijek sam vjerovao u sebe i drago mi je da sam do sada uvijek opravdao povjerenje. Naravno i golman primi gol, sve je to normalno, ali se trudimo da tih golova bude što manje".

Dolaskom novog trenera mijenjaju se golmani?

"Takođe, svi mnogo više učestvujemo u radu sa ekipom što mi se posebno dopada. Ali, ovom prilikom moram da pozdravim našeg trenera golmana Nemanju Jovšića uz kojeg sam mnogo napredovao, posebno kad je riječ o nekim taktičkim detaljima", kazao je Stevanović.

Može li Partizan da vrati svoju slavu?

"Naravno! Ovo su velika iskušenja za nas, ali vidjećete, izaći ćemo jači! Neki maler nas potjerao, od povreda do bolesti igrača. Dajte nam samo malo vremena da sve dođe na svoje mjesto. Ovo je sada, kao kada se rasturi mozak da bi se sve složilo kako treba u još ljepšu sliku".

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC