• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB:Klipa konačno zadovoljan

Trener Igokee Slobodan Klipa nije krio zadovoljstvo izdanjem njegove ekipe u meču protiv Hemofarma.

 NLB:Klipa konačno zadovoljan Izvor: MONDO

Igokea je u meču 11. kola NLB lige na svom parketu bila ubjedljiva protiv Hemofarma 99:82. Bio je to peti tirjumf Igokee u regionalnom takmičenju uz najbolju igru u dosadašnjem dijelu sezone.
„Čestitam svojim igračima na pobjedi, a fenomenalnoj publici na podršci. Zadovoljan sam igrom, naročito u napadu. Da smo pružili ovakvu partiju na gostovanjima, siguran sam da bismo pobijedili sve rivale”, rekao je poslije meča trener Igokee Slobodan Klipa,čija ekipa će u nardnom kolu na noge Širokom
„Bila je ovo veoma važna utakmica za nas i dobro je što smo je dobili. Dižemo formu i nadam se da ćemo i u naredna dva meča, koja su nam takođe mnogo bitna, odigrati ovako dobro“, rekao je košarkaš domaćih Čedomir Vitkovac, koji je Hemofarmu ubacio 13 poena.

Na drugoj strani Hemofarm je u regionalnom takmičenju treći put za redom poražen i evidentno je da su u velikom padu forme.
„Igokea napreduje iz godine u godinu i zaista mi je drago zbog toga. Zasluženo je pobijedila. Pred nama je mnogo posla kako bismo podigli formu i vratili se na pravi put”, rekao je trener Hemofarma Željko Lukajić u čijoj ekipi je sa 16 poena najefikasniji igrač bio Milan Mačvan.
„Bilo je lepo igrati u Laktašima. Domaćin je više želio pobjedu i na kraju je i ostvario“, kratko je meč prokomentarisao Mačvan. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC