• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kamenovan bus crno-bijelih, povrijeđen trener!?

Autobus sa igračima i stručnim štabom Partizana mt:s kamenovan je u nedelju uveče, piše "Slobodna Dalmacija". Povrijeđen Vlada Jovanović!?

 Kamenovan bus crno-bijelih, povrijeđen trener!? Izvor: MONDO

Za sada nepoznati napadači, nešto prije 20 časova u nedelju uveče, zasuli su u Zadru kamenicama autobus sa košarkašima i stručnim štabom Partizana mt:s, piše hrvatski dnevni list "Slobodna Dalmacija".

Zadar i Partizan mt:s igrali su utakmicu NLB lige u nedelju predveče i domaći tim pobijedio je sa 91:88.

Prema pisanju "Slobodne", napad se dogodio "na području zadarske četvrti Bili Brig", a novinar ovog lista navodi i da niko nije povrijeđen. Ipak, zadarski internet portal e-zadar.hr objavio je da je lakše povrijeđen trener Partizana Vlada Jovanović.

"Nevjerovatno da se takve situacije događaju u našem gradu u XXI vijeku. Sat nakon utakmice igrači i vođstvo Partizana našim su autobusom u policijski osiguranoj koloni krenuli prema aerodromu. Međutim, na Bilom Brigu iz mraka su zasuti kamenjem i ko zna još čim", rekao je direktor KK Zadar Zdenko Mičić za e-zadar.

"Za sada znamo samo da je lakše povrijeđen trener Partizana Vlade Jovanović. Odmah nakon saznanja o nemilom događaju nazvao sam direktora Partizana Dragana Todorića i ispričao mu se u ime kluba i građana grada Zadra na ovom divljačkom činu agresije pojedinaca", dodao je Mičić.

"Tornado" (ne) stoji iza napada?

Oštećena je karoserija autobusa i razbijeno nekoliko stakala na vozilu, koje je u vlasništvu gradskog preduzeća "Liburnija". Tim vozilom, inače, služe se košarkaši Zadra.

"Igrači Partizana drugim su prevoznim sredstvom nastavili put do Aerodroma 'Zemunik', a radnici Policijske Uprave Zadra obavili su uvid", navodi se u tekstu.

Istraga će utvrditi da li iza ovog napada stoje pripadnici navijačke grupe "Tornado". Do tada, povodom napada na sportiste iz Beograda, oglasio se Boris Marin, predsjednik navijačke grupe, koja (bi trebalo da) bodri fudbalere i košarkaše Zadra.

"Odgovorno tvrdim kako Tornado s tim činom nema nikakve veze, mi smo na tribini pokazali kako se bodri svoj klub i oštro osuđujemo taj događaj", kratko je rekao Marin za "Slobodnu Dalmaciju".

Slobodno napišite da 'Tornado' najoštrije osuđuje ovakav divljački čin. O događaju me je obavijestio direktor kluba Zdenko Mičić", dodao je Marin u izjavi koju je dostavio portalu e-zadar.

(MONDO, foto: FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC