• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi detalji iz kamenovanog autobusa

Vozač kamenovanog autobusa sa košarkašima Partizana mt:s Šime Butić i direktor crno-bijelih Dragan Todorić iznijeli su detalje nemilih događaja u Dalmaciji.

 Novi detalji iz kamenovanog autobusa Izvor: MONDO

"Upravo kad sam se spremao da se autobusom uključim na zaobilaznicu iznad Bilog Briga kada nas je grupa od pet, šest nepoznatih osoba zasula kamenjem. Nastala je vriska, igrači Partizana i njihovo vođstvo se uznemirilo", tako je ono što se u nedelju uveče dogodilo opisao vozač autobusa Šime Butić.

Vozač "Liburnije", koji je upravljao autobusom na kojem velikim slovima piše: "Igraj Zadre volimo te mi!" je za "Slobodnu Dalmaciju" opisao i kako je burno reagovao trener Partizana Vlada Jovanović kada ga je pogodio kamen koji je prošao kroz mali stakleni deo na vratima.

"Čuo sam njegov uzvik: "Ubi me!". Ostali su mu nakon prvotnoga šoka priskočili, potom je Jovanoviću ponuđen odlazak na hitnu pomoć, međutim odbio je izrazivši želju da ih odmah odvezem na aerodrom. Izvinjavao sam se svima koji su bili u autobusu, oni su stalno ponavljali: „ Nemate vi majstore s ovim ništa, samo nas što prije odvezite odavde". To sam i učinio, a zatim se kasnije vratio na policijski uviđaj", dodao je Butić.

Delegacija Partizana mt:s je u Dalmaciji imala uobičajenu policijsku pratnju, ali se situacija očito otela kontroli. Ponovo.

Iz Zadra su na adresu beogradskog kluba stigla izvinjenja.

Ipak, to nije u mnogome popravilo utisak sportskom direktoru crno-bijelih koji kaže da "se vraćamo u neka prošla vremena".

"To je neko smislio u svojim bolesnim glavama. Mislim da je to planski organizovano, ali da ljudi iz kluba nemaju veze sa ovim. Napadači su znali da na tom dijelu puta, zbog semafora, autobus mora malo da uspori. Iz potpunog mraka gađali su nas kamenicama. U tome ih nije omela ni policijska pratnja", rekao je između ostalog Todorić.

Operativac Partizana mt:s se osvrnuo i na sve češća govorkanja o smjeni Vlade Jovanovića.

"Zlonamjernici i dušebrižnici izvlače paušalne zaključke, bez dublje analize uzroka trenutnih rezultata u Jadranskoj ligi. Da li neko pominje naš učinak u Evroligi, s kojim smo više nego zadovoljni? U klubu svakodnevno razgovaramo kako da Partizan bude bolji, ali nije bilo pomena o Jovanovićevom statusu. Vlada je trener Partizana", istakao je Dragan Todorić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC