• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović: Griješili bi i mnogo iskusniji

Predsjednik Partizana mt:s ponavlja da nije lako biti nasljednik Duška Vujoševića i ukazuje na tendenciozno suđenje u nekim mečevima NLB lige.

 Danilović: Griješili bi i mnogo iskusniji Izvor: MONDO

Vlade Jovanović, kao trener značajno promijenjenog tima u odnosu na prošlosezonski, uživa podršku čelnika Partizana mt:s, uprkos velikom broju poraza u regionalnom takmičenju i igrama koje u posljednje vrijeme nisu na nivou ambicija kluba.

"Svi smo kao mladi pravili greške i učili na njima. Mi u Partizanu vjerujemo u Vlada Jovanovića. Uz pomoć svih nas, kao i navijača, on može da izraste u velikog trenera", rekao je za "Sportski žurnal" Predrag Danilović.

Prvi čovjek crno-bijelih svjestan je traga koji je u klubu ostavio Duško Vujošević.

"Svi smo navikli na njegovu figuru, ali on je odabrao svoj put. Vlade je njegov dugogodišnji saradnik i njemu je klub dao šansu. Voditi Partizan nije nimalo lako. U toj situaciji se ne bi odmah snašli ni mnogo iskusniji treneri od njega".

Danilović je priznao da ekipa ne igra u skladu sa željama navijača, za šta je kao razloge ponudio velike promjene u timu, period uigravanja koji je produžen dolaskom Džerelsa umjesto Lafajeta i povremeno loš pristup igrača obavezama.

Posebno poglavlje predstavlja suđenje.

"Želimo da se plasiramo u Top 16 i budemo najbolji srpski tim u Jadranskoj ligi. Za sada nije tako zbog lošeg pristupa igrača u pojedinim utakmicama, a većim dijelom zbog katastrofalnog, tendencioznog suđenja slovenačkih arbitara".

"Najbolji primjer je utakmica u Zadru, kada su samo u prvoj četvrtini Katiću dosuđena četiri faula, a Džavaiju, Gistu i Veselom po dve".

U srijedu u Pioniru sledi duel sa Prokomom, praktično presudan u borbi za odlazak u Top 16.

"Težak meč, kao i svaki do sada. Pozvao bih sve da kreiramo pozitivnu atmosferu, jer je podrška navijača prema košarkaškom klubu Partizan nešto od čega je stvoren kult u cijeloj Evropi", poručio je Danilović.

"Nadam se da će i igrači shvatiti kako bi trebalo da pristupe obavezama, prije svega na osnovu iskustva iz utakmice protiv Zadra".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC