• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović istakao dve stvari kod Partizana i poručio: Za mnoge je derbi sud jesi li dobar ili ne!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Pravi spektakl nas očekuje u ponedeljak.

 Obradović istakao dve stvari kod Partizana i poručio: Za mnoge je derbi sud jesi li dobar ili ne! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Partizan odigraće 43. večiti derbi u okviru ABA lige u ponedeljak od 21 čas, a pred meč ovih rivala tenzije su uvek povišene.

Navijači sa obe strane će očekivati pobedu, a Saši Obradoviću će ovo biti prvi derbi na mestu trenera. Odigrao ih je dosta kao igrač i zato mu je jasno kakvi su ulozi ovde u pitanju. Ipak, smatra da ne treba prenagljivati kada je značaj meča u pitanju.

Možda će vas zanimati

"Za mnoge je ova utakmica sud da si dobar ili nisi. Za mene, presudan je samo krajnji rezultat u sezoni. Mi želimo ovu pobedu iz više razloga, ali na prvom mestu zbog prednosti domaćeg terena u plej ofu. Nadamo se da će ovaj virus nestati,a mi imati naše navijače na tribinama što je ogroman vetar u leđa" rekao je trener crveno-belih.

On je istakao da Partizan ima odličan spoj dve stvari – atletski moćnih igrača i iskusnih prvotimaca.

"Znamo da sama utakmica nema favorita bez obzira na kom mestu na tabeli se nalaze ekipe i kakav im je rejting igrača. Partizan ima dobar spoj atletskih igrača i iskustva, tim koji je drugu godinu zajedno i sigurno da među njima nema tajni, poznaju se dobro. Igraju dobro u poslednje vreme, dobili su vezane utakmice u ABA ligi i Evrokupu. Sa druge strane, mi posle dve teške nedelje putovanja, nespavanja i teških utakmica, sve to želimo da ostavimo po  strani i odigramo najbolju moguću utakmicu i dođemo do bodova", dodao je Obradović.

Jedan od igrača sa najviše nastupa u istoriji derbija je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić i on je navikao da igra ovakve mečeve.

"Specifična utakmica koja ima svoju težinu kada god se igra i u kojim god okolnostima se igra. Ove nedelje izlazimo iz vrlo teške serije utakmica u kojoj smo odigrali već 7 mečeva za praktično 15 dana, sada nam predstoji derbi. Nećemo imati previše vremena za pripremu utakmice sa rivalom koja igra dobro, koji je upisao nekliko važnih pobeda, i  sigurno u dobrom raspoloženju očekuje ovaj meč. Dobro se poznajemo, Imamo dobru situaciju na tabeli, ali želimo da odigramo ovu utakmicu na najbolji mogući način, čvrsto u odbrani, raznovrsno u napadu, pridržavajući se dogovora pre utakmice", rekao je kapiten Crvene zvezde.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC