• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin NBA ritam, još Efes pa odmor: Ne znate odakle je opasnije!

Autor Dragan Šutvić

"I bez povrijeđenih su jaki...", poruka je trenera crveno-bijelih pred duel protiv tima Ergina Atamana

 Evroliga Crvena zvezda Efes Pilsen najava Izvor: MN PRESS

U prethodnih 19 dana, košarkaši Crvene zvezde odigrali su osam utakmica, a taj naporan niz završavaju u četvrtak, duelom protiv Efesa u hali "Aleksandar Nikolić" u 19 časova.

Dok se iščekuju vijesti o sastavu u kojem će gosti doći u Beograd, jer sigurno neće igrati povrijeđeni kvartet Micić, Danston, Boboa i Plajs, Crvena zvezda privodi kraju pripreme za duel bez lakše povrijeđenog Lengstona Hola.

Možda će vas zanimati

Trener crveno-bijelih Saša Obradović najavio je meč izjavom za klupski sajt.

"Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, pravljena za najviše ciljeve i domete. Čak i sa problemima o kojima se govori, to je izuzetno respektabilan sastav koji ima ogroman kvalitet na svim pozicijama. Naš cilj je da pokušamo da nametnemo naš ritam, igramo našu igru i pokušamo da ih napadnemo. Važno mi je što uvijek ističem, da pokažemo dobro lice, pokazali smo da sa svima možemo da igramo i da imamo kvalitet. Nadam se i da ćemo pronaći tu dodatnu energiju koja će nam biti izuzetno važna, jer će nam ovo biti deveta utakmica u periodu od samo 20 dana, što je ogromno opterećenje za ekipu", rekao je trener crveno-bijelih.

Dejan Davidovac često je bio rival Efesu i dobro zna šta da očekuje od ekipe Ergina Atamana.

"Očekuje nas teška utakmica, i ekipa koja nije pretrpila velike izmjene u odnosu na prošlu sezonu u kojoj su dominirali. Ove godine nisu startovali prema planu, imaju već četiri poraza, ali zna se šta im je cilj, šta mogu i kakav kvalitet poseduju. Imaju nekoliko povrijeđenih igrača, ali i bez njih to je vrlo jaka ekipa koju predvodi Šejn Larkin. Moerman, Simon, Anderson… Ne znate odakle prijeti veća opasnost. Naše je da se dobro pripremimo za ovaj meč, nismo imali mnogo prostora, otežavajuća okolnost je i da smo se mnogo potrošili u prethodnih dvije i po nedjelje, ali odigraćemo čvrsto i želimo da ovaj izuzetno težak period koji je iza nas završimo na najbolji mogući način" rekao je Davidovac.

Crveno-bijeli su u periodu od 6. novembra pobijedili Primorsku, Asvel, Split, Armani i Partizan, a izgubili u duelima protiv Bajerna, Reala i Barselone. Poslije duela protiv Efesa, Zvezda će imati nedjelju dana za odmor i pripremu za meč protiv Makabija u Tel Avivu, zakazan za naredni četvrtak.

Parovi 11. kola

u četvrtak

CSKA – Real 18

Žalgiris – Zenit 19

Zvezda – Efes 19

Alba – Himki 20

Olimpijakos – Baskonija 20

Makabi – Armani 20.05

u petak

Fenerbahče – Valensija 18.45

Panatinaikos – Bajern 20

Asvel – Barselona 20.45

Tabela: Barselona 8-1, Bajern 7-3, CSKA 7-3, Valensija 6-3, Real 6-4, Zenit 5-2, Olimpijakos 5-3, Efes 5-4, Žalgiris 5-5, Armani 4-3, Baskonija 4-5, Zvezda 4-6, Fenerhbače 4-6 Makabi 3-7, Panatinaikos 2-6, Alva 2-6, Himki 2-7, Asvel 1-6.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC