• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uvalin pred Olimpiju: Možda budu umorni...

Trener Crvene zvezde traži od igrača da na gostovanju u Ljubljani (subota, 20.00) pruže više od maksimuma i pokušaju da pobijede superiornog protivnika.

 Uvalin pred Olimpiju: Možda budu umorni... Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde suprotstaviće se Olimpiji kao autsajderi, ali bez "bijele zastave".

U prvih 11 kola pobijedili su renomirane timove, kakvi su Cibona, Hemofarm i Cedevita - međutim, dogodilo se to uz veliku inspiraciju i podršku publike u hali Pionir.

Na gostovanjima su crveno-bijeli svih šest puta poraženi, pa nije realno očekivati da u 12. kolu prekinu lošu seriju protiv jednog od lidera takmičenja.

"Olimpija je najuspješniji tim NLB lige, ako se uzmu u obzir i rezultati u Evroligi. Nije lako pričati o našoj ideji za tu utakmicu, jer gledajući njihov meč sa CSKA u srijedu, svako bi shvatio da je to veoma jaka ekipa i da mi možemo da tražimo šansu prije svega u njihovom umoru ili slabijem pristupu", rekao je pred polazak u Sloveniju trener Zvezde Mihailo Uvalin.

"Nećemo se predavati nijednu sekundu. Probaćemo da damo i više od našeg maksimuma, to pitanje se uopšte ne postavlja. Ali ambicije ipak moramo da prilagodimo igri i snazi protivnika", dodao je Uvalin i rekao da se "nijednom u karijeri" nije predao prije početka utakmice, "pa neće tako biti ni sada".

Ako se izuzme lakša povreda stopala Strahinje Miloševića, kao i to što su Džamar Jang i Vujadin Subotić propustili par treninga zbog visoke temperature, ekipa Zvezde je spremna za težak ispit.

"Imali smo problema u trenažnom procesu, ali to nije alibi za bilo šta. Znamo da ispred sebe imamo super ekipu, ali isto tako ekipu koja je prethodni meč kod kuće u NLB ligi izgubila od Zagreba", podsjetio je Uvalin.

"Mislim da je to pravi pokazatelj da u ovoj ligi svako svakoga može da dobije. Ponavljam, nećemo da se zavaravamo. Probaćemo da pobijedimo i napravimo prvorazredno iznenađenje".

Zvezda (skor 3-8) sa Zadrom dijeli poslednje mjesto na tabeli, dok je Olimpija (7-4) na čelu izjednačena sa ekipama Krke i Budućnosti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC