• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Uvalin pozvao navijače na Zagreb

Crvena zvezda u petak od 20.15 časova (slobodan ulaz) igra još jednu važnu utakmicu u borbi za opstanak na Jadranu.

 NLB: Uvalin pozvao navijače na Zagreb Izvor: MONDO

Zadar je prošle nedelje neočekivano slavio u Vršcu i crveno-bijele ponovo ostavio same na posljednjoj poziciji.

Ako Zadrani (skor 4-8) na svom parketu savladaju i Široki, sastav Mihajla Uvalina (3-9) će u duelu 13. kola NLB lige sa Zagrebom biti pod još većim "moranjem" da ostvari dobar rezultat.

Uvalin je podvukao da njegov tim, pred što većim brojem gledalaca u Pioniru, mora da pruži sve od sebe.

"Ako želiš da pobijediš, na svakoj utakmici NLB lige se od tebe očekuje veliki kvalitet. Ako ga ne pokažeš - nemaš šta da tražiš. Preduslov za to je enormna energija koju treba potrošiti".

"Mislim da je već svima jasno da u ovom takmičenju svako svakoga može da dobije. Iz kola u kolo se dokazuje da ekipa koja ne da maksimum, nema šansu da pobijedi", dodao je Uvalin.

Prema riječima Zvezdinog stratega, u Beograd dolazi "snažan protivnik, ekipa koja je preiskusna sa Mulaomerovićem, oporavljenim Kasunom i hrvatskim reprezentativcem Žorićem".

"Do sada su pokazali da dobrom i čvrstom igrom mogu svakoga da dobiju, ali takođe i da izgube od svakoga kada nisu na neophodnom nivou".

"Naša ekipa, posebno kod kuće, mora da pruži više od 100 odsto svojih mogućnosti. Nadam se da ćemo uz pomoć vjernih navijača ponoviti dobru igru i veliki trud, što će nas apsolutno dovesti do željenog cilja. Mi nemamo drugu opciju, osim da u utakmicu uđemo muški i da u vedrom raspoloženju završimo ovu godinu. To bi nam puno značilo pred veoma težak januar", upozorio je Uvalin na prvi mesec 2011, tokom kojeg je na programu čak šest rundi NLB lige.

Situacija u timu je dobra, samo mladi plejmejker Cvetković ne trenira punom snagom i njegov povratak se očekuje poslije Nove godine.

Zamoljen da prokomentariše učinak u dosadašnjem toku sezone, Uvalin je konstatovao da je Zvezda ostala "kratka za nekoliko pobjeda, koje smo mogli da ostvarimo".

"Potrošio bih mnogo vremena kada bih počeo da objašnjam 'da smo imali ovaj tim od početka, mi bismo pobjeđivali, a pošto nismo...' To je iza nas. Slažem se da smo u zaostatku, ali da mislim da nije moguće nadoknaditi ga, ne bismo ulagali ovoliki napor".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC