• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Drugo poluvrijeme? Bez komentara!

Trener Partizana mt:s šokiran padom u igri nakon poluvremena, igrači razočarani sopstvenim izdanjem. Duško Ivanović pričao samo na španskom jeziku.

 Jovanović: Drugo poluvrijeme? Bez komentara! Izvor: MONDO

Košarkaši prvaka Srbije ponovo nisu imali karakter i kolektivni duh da se održe u utakmici na gostujućem parketu, kada protivnik počne da stvara opipljiviju razliku.

Kaha Laboral je imala i 26 poena prednosti, na kraju slavila rezultatom 87:71 i osvojila drugo mjesto u grupi A, dok Beograđani idu u Top 16 kao četvrti. Na žrijebu 4. januara neće moći da izvuku Valensiju, Lijetuvos Ritas i Lotomatiku.

"Bilo smo veoma loši u odbrani u drugom poluvremenu. Imali smo slab pristup i razlika je brzo postala prevelika... Čestitam rivalu i treneru Dušku Ivanoviću na potpuno zasluženoj pobjedi", rekao je Vlada Jovanović na konferenciji za novinare.

Prema njegovim riječima, prvih 20 minuta igre nije bilo toliko loše.

"Kontrolisali smo skok i šut za tri poena Mirze Teletovića, što je veoma važno kada se igra protiv Kahe. Međutim, dva minuta prije odlaska na odmor smo izgubili kontinuitet odbrane, primili dvije trojke i oni su se odlijepili".

Šef stručnog štaba Kahe Laboral Duško Ivanović novinarima se obratio samo na španskom jeziku, a niko od domaćina nije želio da prevede njegovu izjavu srpskim izvještačima!

Mirza Teletović, koji je svih 17 poena postigao u drugom poluvremenu, istakao je da su crno-bijeli njegovom timu zadavali velike probleme.

"Igrali su odličan presing u prvom poluvremenu, ali smo u pauzi shvatili šta treba da radimo i stvari su legle na svoje mjesto".

Igrači Partizana nisu bili raspoloženi, pošto su svi bili svjesni da su razočarali.

"Zaslužen poraz. Loše smo igrali u odbrani, bili slabiji u skoku. Treba sada da se koncentrišemo na nastavak sezone i Jadransku ligu. Čeka nas važna utakmica sa Cibonom", rekao je srpskim izvještačima u Španiji Dušan Kecman.

"Jako loše izdanje, bez prave energije, bez skoka u odbrani, bez šuta i sa mnogo gluposti", nadovezao se Dragan Milosavljević.

Istog mišljenja bili su i drugi igrači crno-bijelih, pa je Raško Katić rekao da "ne boli toliko poraz kao poraz, već način na koji smo izgubili".

Posebno razočaran bio je Džejms Gist, koji je u prvom poluvremenu odlično čuvao Teletovića.

"Bili smo stvarno loši, ne znam šta da kažem. Žao mi je što sam zbog ličnih grešaka morao da izađem na početku treće četvrtine, pa se Teletović raspucao", naveo je Gist.

"Nismo iskoristili šansu da možda dođemo i do drugog mjesta. Nismo imali energiju, nismo se dovoljno zalagali", zaključio je Jan Veseli.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC