• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mornar poručuje svima - Hoćemo titulu: "Nismo više samo simpatična ekipa iz Bara"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Sad smo mi tim koji se ne plaši nikoga, koji se s pravom bori za 1. mesto".

 KK Mornar poručuje svima - Hoćemo titulu: "Nismo više samo simpatična ekipa iz Bara" ABA liga Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Mornar drži prvo mesto u ABA ligi i ne misli da ga prepusti!

Pobedili su Borac na kraju 2020. godine, pa u narednu ušli trijumfom protiv Igokee, pa tako trener Mihailo Pavićević poručuje igračima da je "lestvica podignuta" i da je vreme da se napadnu trofeji u svim takmičenjima u kojima nastupaju.

Možda će vas zanimati

"Rekao sam igračima da više nema nazad, da nismo više simpatična ekipa iz Bara", naveo je harizmatični trener Mornara.

"Sad smo mi tim koji se ne plaši nikoga, koji se s pravom bori za 1. mesto. Nema više lažne skromnosti, ističemo kandidaturu za 1. mesto. Videćemo hoćemo li uspeti, ali smo digli lestvicu najviše moguće. Napadamo vrh!", zaključio je Pavićević.

Mornar trenutno ima skor 11-3, a iz kluba ističu da su prezadovoljni što su sve mečeve odigrali i da nemaju zaostale zog korona virusa.

"Imaćemo dovoljno vremena da se spremimo za svakog protivnika, da svakoga gledamo istim očima. To tražim od svojih igrača, nezavisno od toga protiv koga ćemo igrati. Ova utakmica je bila veoma važna za nas, protiv direktnog konkurenta za visoki plasman, i nismo smeli da dozvolimo poraz kući", poručio je trener Mornara i dodao da ima molbu za ABA ligu.

Razlog je termin meča sa Zadrom (nedelja 21 čas) što pravi problem Mornaru jer protiv Gran Kanarije treba već da igraju u utorak u TOP16 fazi Evrokupa.

"Zamolili smo ABA ligu da zamenimo termin sa Megom, da mi igramo u 12, a ne u 21 čas. Tako bismo mogli da uhvatimo večernji avion za Beograd i onda u ponedeljak preko Frankfurta i Madrida stignemo do Kanarskih ostrva. Nadam se da će ljudi iz ABA lige shvatiti situaciju i zameniti nam termin".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC