• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobijedila košarka

U Laktašima održan tradicionalni "Košarkaški sabor" u organizaciji Košarkaškog saveza Republike Srpske.

 Pobijedila košarka Izvor: MONDO

U revijanom meču koji tradicionalno krajem godine organizuje Košarkaški savez Republike Srpske, selekcija Prve lige Srbije savladala je selekciju Republike Srpske 86:83 u meču koji je odigran u Laktašima.

U meču, koji je imao humanitarni karakret, pošto će sav prihod biti uplaćen za Kraljevo, pobjednik je odlučen u finišu. Junak pobjede selekcije, koju je predvodio trener FMP-a Boško Đokić, bio je igrač Radničkog iz Kragujevca Stefan Balamzović, koji je pri rezultatu 83:83 najprije pogodio za dva poena, a u sljedećem napadu je jednom bio precizan sa linije slobodnih bacanja.

Balamzović je bio i najefikasniji akter meča sa 23 poena,dok je Filip Čović postigao 15. Na drugoj strani u selekciji RS koju je predvodio trener Borac Nektara Drago Karalić prvo ime Vranješ sa 22, dok je Đuranović postigao 12 poena.
„ Ovde smo došli da odigramo revijani meč i vidjeli smo na terenu 20 talentovanih igrača pred kojima su dobre karijere i mislim da je revija uspjela.Vidio sam i ovu lijepu dvoranu u Laktašima i mislim da ne treba brinuti za budućnost košarke u Republici Srpskoj“, rekao je poslije meča trener selekcije Srbije Boško Đokić.
Sa njim se složio i trener Republike Srpske Drago Karalić.
„ Prije svega drago mi je da je nastavljena saradnja sa KSS. Mislim da smo vidjeli jednu dobru utakmicu i nadam se da je publika uživala“, rekao je Drago Karalić.

FMP-u pojedinačne nagrade

U poluvremnu ovog meča organizovano je takmičenje u šutiranju torjki i zakucavanju. Obe nagrade otišle su u ruke igrača FMP-a. Filip Čović je sa 16 poena bio najbolji u šutiranju trojki, dok je najatraktivnija zakucavanja imao Andreja Milutonović.
KS RS je izabrao i najbolje pojedince u 2010. godini. Tako je najbolji košarkaš RS član Mladosti iz Mrkonjić Grada Miloš Komatina, dok je najbolja košarkašica Milica Deura iz Mladosg Krajišnika.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC