• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cibona: Partizan nam je održao čas

"Pokazali su nam kako se igra košarka", izjavio najbolji igrač Cibone poslije debakla od Partizana. Trener Zagrepčana ne razmišlja o odlasku.

 Cibona: Partizan nam je održao čas Izvor: MONDO

Jedan od najboljih košarkaških klubova u regionu svih vremena, zagrebačka Cibona ovu godinu će probati da izbriše iz memorije, a pogotovo da bar neko vrijeme ne čuje za ime Partizan.

U godini na izmaku beogradski crno-bijeli nanijeli su mnogo bola i tuge "cibosima", najprije u finalu prošlosezonske NLB Lige, kada je Dušan Kecman pogodio onu nestvarnu trojku. Partizan je u utorak gostovao u Zagrebu i nanijeo je Ciboni najteži poraz u susretima dva tima u novijoj istoriji - 85:55.

Cibona je ove godine prošla kroz pakao, a neizvjesnost je kako će uopšte da se izvuče iz teške finansijske situacije. Bila je najslabiji učesnik grupne faze Evrolige (bez ijedne pobjede), bilo je tu štrajkova, odlazaka, frke između dosadašnje uprave i Grada Zagreba...

Partizan je samo stavio so na već duboku ranu. Ekipa Vlade Jovanovića odigrala je jednu od najboljih utakmica otkako je tim počeo novu sezonu. Timska igra, u defanzivi gotovo savršena, a Cibona je svojom anemičnom igrom pomogla srpskom i regionalnom šampionu da izgleda još moćnije u utorak uveče u Zagrebu.

Bilo je to, rječju, gaženje Cibone za udžbenike, što, uostalom, priznaju i sami "cibosi".

"Po ko zna koji put ove sezone moram da se izvinim navijačima zbog naše predstave. Partizan nam je pokazao kako se igra košarka i odbrana i kakav im je timski duh. Mi nismo ni na šta odgovorili i pošteno su nas pregazili. Cijele sezone govorimo da je neko bolestan ili povrijeđen. Ne možemo u tome da tražimo alibi kad dođe Partizan i pregazi nas pred punim Draženovim domom 30 razlike", izjavio je kapiten Cibone i ove sezone igrač koji odskače Bojan Bogdanović.

Hrvatski mediji prenose i njegove dodatne riječi da ovaj poraz "baš deprimira".

Iako je dvorana "Dražen Petrović" zaista bila puna, pred kraj susreta bilo je dosta onih koji nisu mogli više da gledaju nemoć ekipe za koju navijaju. A iz jednog dijela dvorane čulo se: "Zdravko odlazi". Bilo je to upućeno treneru Cibone Zdravku Raduloviću.

A on je, na iznenađenje mnogih, rekao da je vidio i neke pozitivne stvari u sinoćnjoj utakmici (!?).

"Bilo je lijepo vidjeti da na klupi konačno imamo neku širinu. Giriček i Krapić odigrali su solidnu utakmicu, s obzirom da smo imali tek dva treninga. Ali, Giričeku treba još vremena da zaigra ozbiljno, kako zna. Šta reći, moramo se zatvoriti u dvoranu i raditi".

Otkaz mu nije na pameti, kaže.

"O tome ne razmišljam jer se za dva dana ne može promijeniti krvna slika ove ekipe. Mene smjenjuju otkad sam počeo da se bavim ovim poslom, ali o tome ne razmišljam i radim najbolje što znam i mogu", rekao je Radulović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC