• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gledam Partizan i bolje da ćutim: Oštre riječi djeteta crno-bijelih - "Kome fali publika, neka igra šah!"

Autor Dragan Šutvić

Bivši igrač Partizana komentarisao činjenicu da se košarkaške utakmice igraju pred praznim tribinama, ali i igre nekadašnjeg tima.

 Vanja Marinković Partizan gledam i bolje da ćutim Izvor: MN PRESS

Košarkašima Partizana ove sezone baš ne ide. Crno-bijeli u ABA ligi imaju jako loše rezultate koji su ih udaljili od plej-ofa, dok u Evrokupu nisu dobro startovali u TOP 16 fazi.

Sve to primijetio je i Vanja Marinković, nekadašnji košarkaš Partizana.

Možda će vas zanimati

Igrač Valensije je u razgovoru za "Sportklub" govorio o situaciji u svom bivšem klubu, kao i činjenici da klubovi sada moraju da igraju mečeve bez pomoći publike, usljed pandemije korona virusa.

Marinković kaže da kao da je "zaboravio" kako publika može da "ponese" ekipu na parketu.

"Zvezdi i crno-bijelima to puno znači, njima nije svejedno, ali, takav je život, mora da se igra u ovakvim uslovima. Mene nerviraju oni koji non-stop apostrofiraju prazne dvorane kao strašan hendikep, ne razumijem kolege igrače kada to rade. Nama, košarkašima, ovo je posao, od toga živimo i htjeli ili ne, moramo da se naviknemo na razne uslove, pa i ove epidemiološke", počeo je Marinković da obrazlaže svoje gledište.

"Ko zna koliko će da potraje. Ne mogu da shvatim da se neki nisu navikli, jer je ovako otkada smo ponovo ušli u sale, krajem maja. Ako je nekome i dalje teško što nema navijača, onda neka igraju šah umjesto košarke. Zar im toliko nedostaju oni koji ponekad nesnosno urlaju, vrijeđaju aktere? Zar im je to jedini podsticaj za partije na terenu? Po mom mišljenju, odsustvo publike nije više hendikep odnosno razlog za slabije partije. Neka okrenu ploču", jasno poručuje bivši igrač Partizana.

Marinković je povrijedio rame u novembru i tokom pauze je imao prilike da pogleda dosta mečeva beogradskih crno-bijelih. Njegove riječi su oštre komentarišući igre Partizana.

"Gledam Partizan i vidim… bolje da ćutim, pošto nemam dlake na jeziku. Žao mi je zbog svega što im se dešava. Tamo sam, ipak, proveo šest godina, sazrio, krenuo u svijet. Jeste me, ali i nije briga. Samo bih rekao da su u klupske stvari umiješani neki ljudi koji ne bi trebalo da budu umiješani. Sve je počelo sa otkazom Vladi Šćepanoviću. To mi se nije svidjelo, koliko god da nije ispunio očekivanja, mada je u trenutku odlaska, imao isti skor kao Trinkijeri godinu dana ranije. U Humskoj nema strpljenja, a o ostalom, bolje da ne pričam. Nije mi potrebno još glavobolja", zaključio je Marinković za "Sportklub".

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC