• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pred Partizanom je utakmica sezone: Filipovski upozorio na dvojicu bivših crno-belih, pričao o Jaramazu i Tomasu

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana je svestan koliko je meč sa Lokomotivom bitan.

 Pred Partizanom je utakmica sezone: Filipovski upozorio na dvojicu bivših crno-belih, pričao o Jaramazu i Tomasu Izvor: Youtube/Partizan BC

Košarkaši Partizana su posle još jednog poraza u ABA ligi sve dalje od mesta u plejofu, pa je zbog toga Evrokup još bitniji. 

Pobedom nad Lokomotivom Kubanj iz Krasnodara crno-beli bi došli na korak od četvrtfinala u ovom takmičenju, a to je jasno i treneru Saši Filipovskom. 

Možda će vas zanimati

"Svesni smo, i to sam preneo igračima, da je ovo vrlo važna utakmica u kojoj je lopta okrugla i sve je moguće. Želim da nam ovo bude najbolja utakmica do sada jer je važna i zbog našeg samopouzdanja", rekao je on pred meč. 

U Lokomotivu su nedavno stigla dva bivša igrača Partizana. Na spoljnim pozicijama su se pojačali Najdželom Vilijams-Gosom, a na unutrašnjim Druom Gordonom. 

"Lokomotiva je jaka ekipa, Gosa i Gordona koji je igrao na poslednjoj utakmici, dao je 15 poena. Radi se o timu sa vrlo dobrim individualnim karakteristikama. Kroford je i juče dao 20 poena, Gordon 15, a Kalnijetis je taj koji "daje hranu" svima, ima više od 7-8 asistencija po utakmici", ukratko je analizirao Filipovski.

On je otkrio i da se Aleksej Nikolić vratio treninzima sa ekipom, a da će Tomas i Jaramaz biti u sastavu iako nisu sto odsto spremni.

"Ali Nikolić će danas prvi put da proba 5 na 5, nije još trenirao sa ekipom kolektivno. Tomas je igrao utakmicu sa povređenom rukom, pomogao je. Ognjen Jaramaz je dobio udarac i ima povezanu ruku, ali će i on da trenira.
Treba da se spremimo maksimalno za utakmicu sezone", smatra Filipovski.

Filipovski pred Lokomotivu
Izvor: Youtube/Partizan BC

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC