• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: A sad sa najjačima

Trener Partizana mt:s smatra da se crno-bijeli nalaze u najjačoj grupi TOP 16 faze Evrolige.

 Jovanović: A sad sa najjačima Izvor: MONDO

Naviknuti na jake i teške utakmice protiv najjačih klubova Evolige, u Košarkaškom klubu Partizan mt:s mirno su dočekali kraj žrijeba za Top 16 fazu. Partizan će se za ulazak među osam najboljih na Starom kontinentu boriti sa Sijenom, Realom i Efesom.

Trener crno-bijelih Vlada Jovanović mišljenja je da je njgov tim svrstan u najtežu grupu.

"Ne mogu da ne budem subjetkivan. Ova naša grupa nekako mi se čini najteža. Sve tri ekipe se trude da stignu do fajnl-fora i u odnosu na prošlu sezonu su napravile bolje timove. Imaju mnogo veće ambicije... Real se traži u formi i jako je opasan, Sijena da ne pričam, pogotovo što za nju igra bivši partizanovac Bo Mekejleb, koji pruža odlične partije, a tu je i Efes Pilsen sa novim trenerom", istakao je početku strateg Partizana mt:s.

Jovanović ne želi ništa da obećava, ali se nada da će njegovi učenici dati sve od sebe da rivalima u TOP 16 pruže što jači otpor.

"Ne mogu ništa da obećam, jer u ovakvoj grupi to ne bi bilo pametno. Mi ćemo se truditi da na našem terenu, da li to bilo u Areni ili Pioniru, pružimo dostojan otpor, po mom mišljnje, najjačim ekipama u Evropi."

Partizan mt:s je na dobrom putu da utakmice u drugoj fazi Evrolige igra u Beogradskoj areni.

"Nadam se da će Partizan da igra u Areni. Ja sam za to da dođe 20.000 ljudi i da pokušamo uz pomoć publike da pariramo ovakvim ekipama. Potrebna nam je pomoć navijača, očekujemo je i siguran sam da ćemo je dobiti. Na nama je da ovaj period do početka TOP 16 iskoristimo na što bolji način da se spremimo i budemo bolji u nastavku Evrolige", poručio je trener crno-bijelih.

Na pitanje da li je bolje što je Partizan u žrijebu izbegao atinske velikane, a dobio Sijenu, Jovanović kaže:

"Panatinaikos i Olimpijakos imaju veća imena, po svemu ostalom Montepaski je jednak sa grčkim klubovima. Sijena je standardno dobra u Evroligi. Godinama je učesnik fajnl-fora i nedostaje im taj posljednji korak. Imaju jak sistem i na početku sezone ne mijenjaju drastično ekipu. Uvijek se pametno pojačaju, dovedu jednog ili dvojicu igrača. Po imenima ispada da je bolje što smo njih dobili nego atinske timove, ali s druge strene oni jako dobro igraju. I opet moram da pomenem Bo Mekejleba zbog kojeg sam dosta gledao Sijenu ove sezone. On je fantastičan", zaključio je Vlada Jovanović.

Prvu utakmicu u TOP 16 fazi Partizan će igrati na gostovanju protiv Real Madrida, dok će u drugom meču biti domaćin Efes Pilsenu. U trećem kolu Partizan će u Beogradu igrati sa Sijenom, a poslije toga će protiv te ekipe gostovati u Italiji.

Utakmicu petog kola Partizan će igrati na svom terenu protiv Real Madrida, a u posljednjem kolu crno-bijeli će igrati u Istanbulu protiv Efes Pilsena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC