• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić: Ostvario sam sve snove... Ali hoću još

Kapiten Partizana ušao u istoriju kao košarkaš sa najviše nastupa u crno-bijelom dresu. Ponosan je, ali i dalje željan uspjeha.

 Božić: Ostvario sam sve snove... Ali hoću još Izvor: MONDO

Partizan je u petak ostvario drugu uzastopnu pobjedu na gostovanjima u NLB ligi, savladavši Budućnost, ali utakmica u Podgorici imala je mnogo veći značaj od osvojenih bodova za kapitena Petra Božića.

Prelazeći preko Morače napravio je istorijski korak - postao je košarkaš sa najvećim brojem nastupa za Partizan.

Simbolično, Božić je je to učinio na Božić!

"Srećan sam što smo Novu godinu počeli onako kako smo završili 'staru'. Kao što kažu, Božić je oličenje naredne godine i drago mi je što smo pobijedili. Od srca se zahvaljujem velikom broju naših navijača koji su nas bodrili u prepunoj Morači, a mi smo u neizvjesnoj i čvrstoj utakmici pokazali karakter i uzvratili im pobjedom", kao i uvijek skroman je Božić ne želeći da se ističe u prvi plan veličajući uspjeh ekipe.

Međutim, ulazak u klupsku istoriju mora da se obilježi i prokomentariše:

"Sigurno je da ću ovu utakmicu pamtiti po tome. Zaista sam ponosan. Uvijek sam se trudio i nastaviću da se trudim i dajem više od maksimuma, na način na koji timu to znači. Srećan sam i ponosan što su ljudi koji vode Partizan to prepoznali i, nadam se, na obostrano zadovoljstvo, učinili da budem dio svih ovih godina veoma uspješne istorije Partizana".

Petar Božić ima 32 godine, a riznici trofeja šest titula prvaka države, četiri titule u NLB ligi i tri u Kupu Radivoja Koraća. Bio je učesnik "bezbroj" evroligaških utakmica, ali i Fajnal fora...

"Skoro sve što igrač može da sanja, ja sam u Partizanu ostvario. Igrao sam pred najboljim navijačima koje jedan igrač može da poželi. Bio sam dio tima koji je igrao finala, neka gubio, ali više ih je dobijao. Igrao sam velike utakmice, bio dio rekorda Evrolige zajedno sa više od 20.000 ljudi... Još uvijek imam želju, ambiciju i motiv da sa Partizanom nastavim da ostvarujem snove", zaključio je Petar Božić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC