• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Zvezda "mora" da pobijedi Budućnost

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak u 20.15 časova u hali Pionir u posljednjem meču 15.kola NLB lige dočekuju podgoričku Budućnost.

 NLB: Zvezda "mora" da pobijedi Budućnost Izvor: MONDO

Iako je posljednja na tabeli, navijači Zvezde već nedeljama pune do vrha halu Pionir, a ulaz će i ovaj put biti besplatan.

Crveno - bijeli mečom sa Podgoričanima završavaju seriju od tri utakmice u kojima su domaćini, a uzimajući u obzir stanje na tabeli i prošlonedljnu lošu partiju protiv Nimburka, pobjeda je imperativ za tim sa Malog Kalemegdana.

U Zvezdi su svjesni da im neće biti nimalo lako, iako su do sada uz pomoć navijača pobijedjivali klubove koji su dolazili kao favoriti, kao što su Hemofarm i Cedevita.

“Apsolutno, moramo da pokušamo da odigramo jednu mnogo bolju utakmicu i da pokazemo da je protiv Nimburka bio samo loš dan. Želimo što prije da zaboravimo to loše izdanje protiv Čeha jer ja vjerujem da moja ekipa definitivno može bolje. Generalno, ne treba se previse zavaravati jer je Budućnost veoma jaka ekipa i ako se protiv njih ne odigra preko svojih mogućnosti, biće veoma teško. Samo činjenica da je podgorička ekipa u vrhu tabele regionalnog takmičenja i dobri rezultati u Evropi, pokazuju da se radi o snažnom protivniku. Pogledajte samo prošli meč protiv Partizana, kada su u jednom trenutku imali i osamnaest poena prednosti. Ja se još jednom nadam da ćemo na krilima navijača dobiti dodatnu energiju koja nam je potrebna da pružimo dobru partiju", izjavio je Mihajlo Uvalin.

Zvezdin centar, Entoni Majls želi sa ostatkom tima da pokaže mnogo veću želju i borbenost u sutrašnjem meču:

“Sutra je u utakmica u kojoj očekujemo da budemo mnogo bolji nego što što smo bili protiv Nimburka. U goste nam dolazi veoma jaka ekipa i moramo da popravimo igru u napadu i u odbrani. Moramo da igramo hrabro i da se borimo svih četrdeset minuta a na kraju će rezultat govoriti sam za sebe. Najvažnije je da igramo kao tim i da damo sve od sebe", rekao je Majls.

Zvezdini direktni konkurenti u borbi za opstanak u regionalnoj ligi, Zadar, Radnički i Igokea doživjeli su u subotu poraze u 15.kolu.

(MONDO, zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC