• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Česi moraju pasti u Laktašima

Košarkaši Igokee u utorak u 17 časova dočekuju češki Nimburk u susretu 16. kola NLB lige.

 NLB: Česi moraju pasti u Laktašima Izvor: MONDO

Nakon poraza od Zagreba u prošlom kolu, ali i osvajanja trofeja u Kupu Republike Srpske, Aleksandrovčane najviše brinu umor od gustog rasporeda i povrede trojice igrača.

Ipak, Igokea je do sada na svom terenu bila dosta sigurna, a trijumf nad vodećom Olimpijom u pretprošlom kolu najbolje je to potvrdio.

Što se tiče prvog okršaja Igokee i Nimburka propao je Česima (70:65) iako su Aleksandrovčani imali priliku za trijumf.

Trener Igokee, Slobodan Klipa, kaže da se radi o dobrom timu sa odličnim pojedincima iako ima informaciju da takođe kubure s povredama kao i njegova ekipa.

"Sigurno se radi o veoma kvalitetnom timu, prošle sezone su igrali u Evrokupu i plasirali se među 16 najboljih, a ove su pokazali takođe da se radi o kvalitetnom timu. Posljednje dvije utakmice su dobili, Zvezdu i Radnički, u dobroj su formi. Očekuje nas teška utakmica, posebno poslije poraza u Zagrebu gdje smo imali priliku za pobjedu, a veoma je nezgodno vezati dva poraza. Moramo pobijediti, kao i svako u ovoj ligi, ali imamo i problem s povrijeđenima Harvejom i Rakočevićem, dok u finalu Kupa nije igrao ni Dozet. Da smo zdravi ne bi bilo tako, ali šta je tu je. Očekuje nas teška utakmica, ali nadam se dobroj igri i pobjedi", optimista je Slobodan Klipa.

Poslije 15 kola Česi imaju pobjedu više u odnosu na Igokeu (7-8) i zauzimaju osmu poziciju dok se Aleksandrovčani nalaze na devetom mjestu kao Cibona i Hemofarm, koji je s utakmicom manje.

Već u nedjelju Igokea će gostovati kod Crvene zvezde, u meču 17. kola.

U ponedeljak uveče "vječiti rivali" Crvena zvezda i Partizan m:ts upisali su trijumfe u posljednjim mečevima 15. kola. Crno-bijeli su slavili u Vršcu protiv Hemofarma (64:71), dok je ekipa Mihajla Uvalina bila bolja od Budućnosti (63:55).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC