• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velić: Ne bih pričao o košarci...

"Mi smo i kao klub i kao ekipa mnogo naučili na ovoj utakmici. Kako se igra, kakav pristup mora da bude, kako se navija...", rekao trener Širkog poslije debakla od Partizana m:ts.

 Velić: Ne bih pričao o košarci... Izvor: MONDO

Ivan Velić nakon "smrzavanja" na -50 u Beogradu je prvo rekao da bi "pričao o svemu osim o košarci".

Odsustvo dvojice igrača i bolest još trojice koja su doputovala u Beograd, nije želio da koristi kao alibi za katastrofalan poraz od crno-bijelih.

"Mi smo i kao klub i kao ekipa mnogo naučili na ovoj utakmici. Kako se igra, kakav pristup mora da bude, kako se navija... Publika se na 50 razlike ponašala kao da je egal rezultat, a to puno govori o Partizanu i njegovoj tradiciji", istakao je Velić.

"U ovakvom sastavu ne bismo imali šansi ni protiv mnogo slabijih timova od Partizana".


Trener Partizana mt:s Vlada Jovanović istakao da je serija dobrih rezultata doprinijela da njegovi igrači uđu maksimalno spremni u duel sa Širokim i dobiju ga sa 50 poena razlike.

Ni po čemu to nije bio susret timova koje je na tabeli dijelila samo jedna pobjeda.

Mada nekompletan, Partizan mt:s je na najbolji način iskoristio hendikepe tima iz Hercegovine i ostvario jednu od najubjedljivijih pobjeda od ulaska u regionalnu ligu - 93:43.

Vlada Jovanović izjavio je da se pribojavao Širokog, uprkos neigranju "startera" Morovića i Grgata, ali još više umora svoje ekipe, koja je za posljednjih sedam dana odigrala tri utakmice.

"Široki nas je pobijedio u prvom dijelu takmičenja. Jeste, tada su bili u jačem sastavu, ali opet je postojao strah zbog prenatrpanog rasporeda", rekao je Jovanović.

"Međutim, krenuli smo jako dobro od prvog minuta i razlika se stalno povećavala. Već od početka drugog poluvremena sam mogao da pružim šansu mladim igračima, što su oni lijepo iskoristili".

Iz blizine se nije mogao steći utisak da su crno-bijeli umorni, možda i zato što su veliki dio tereta ponijeli igrači sa manjom minutažom u dosadašnjem toku sezone.

"Za čovjeka nema boljeg oporavka od sna, a za igrača i ekipu od pobjede. Dok pobjeđuješ, ne osjećaš neke stvari koje bi sigurno osjetio da si prethodnu utakmicu izgubio. Mi, naravno, vodimo računa o doziranju treninga između dvije utakmice i period od nepuna dva dana (poslije gostovanja u Vršcu) smo probali da iskoristimo na najbolji način", objasnio je Jovanović.

Mladi Vladimir Lučić zabilježio je 12 poena, po četiri skoka i asistencije, što ga je uz Jaku Klobučara (16 poena, četiri trojke) uvrstilo u red najkorisnijih pojedinaca.

"Agresivno smo počeli utakmicu i u odbrani i u napadu i mislim da smo pitanje pobjednika riješili već u prvoj četvrtini. Bili smo svjesni šta nam je donijelo visoku prednost, tako da smo nastavili da igramo na istom nivou i zasluženo slavili", izjavio je Lučić na konferenciji za novinare.

Portparolka Sonja Savić podsjetila je da u subotu od 10 časova počinje prodaja kompleta ulaznica za mečeve Top 16 faze Evrolige. Svi koji dođu do Beogradske arene, neka sa sobom ponesu ličnu kartu (koja se daje na uvid prilikom kupovine), ali i fotokopiju tog dokumenta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC