• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trk po karte za TOP16!

Košarkaški klub Partizan mt:s sutra (subota, 15. januar) pušta u prodaju komplete ulaznica za utakmice u Top 16 fazi Evrolige.

 Trk po karte za TOP16! Izvor: MONDO

Za te utakmice će kao i do sada važiti sezonske ulaznice. Vlasnici sezonskih karata će biti obavezni da prilože na uvid pretplatne karte da bi dobili svoje ulaznice koje važe za Top16 fazu u Areni, objavljeno je na sajtu Partizana mt:s.

Zamjena je počela u četvrtak (juče), a trajaće do nedelje 16. januara od 10 časova do 18 časova na južnoj blagajni Beogradske arene. Oni će moći da izaberu sa koje tribine će gledati mečeve, a na raspolaganju im je južna tribina, nivo 200 i 400 i sjeverna tribina nivo 400.

Vlasnici godišnjih ulaznica ne moraju da prilažu lični dokument na uvid, jer su te podatke dali na početku sezone. Takođe, moguće je da jedna osoba preuzme ulaznice umjesto drugog vlasnika sezonske karte.

U slobodnu prodaju će biti pušteni paketi ulaznica za nivo 400 koje koštaju 2.500 dinara, a za nivo 200 potrebno je izdvojiti 4.500 dinara. Prodaja paketa počinje od subote 15. januara od 10 časova do 18 časova na sjevernoj blagajni Beogradske arene.

Pojedinac će moći da kupi maksimalno četiri paketa, a neophodno je da zbog Zakona o sprječavanju nasilja na sportski priredbama tom prilikom prilože fotokopiju lične karte i original na uvid.

Na sjevernoj tribini na nivou 200 biće smješteni vlasnici godišnjih VIP karata i karata za plavu i bijelu ložu iz hale Pionir.

Crno-bijeli će prvu utakmicu ovogodišnje Top 16 faze odigrati 26 ili 27. januara sa ekipom Efes Pilsena.

Meč sa Sijenom zakazan je za 2. ili 3. februar, dok Real Madrid gostuje u Beogradu u pretposljednjem kolu 23. ili 24. februara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC