• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdu opet muči korona - odložena utakmica ABA lige: Crveno-bijeli ne putuju na derbi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski tim neće igrati u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije po prvobitnom planu.

 kk crvena zvezda zaraženi korona virus Izvor: MN PRESS

Možda će vas zanimati

Meč 24. kola ABA lige između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde neće biti odigran u predviđenom terminu, u nedjelju 4. aprila. Srpski predstavnik zbog novih slučajeva korona virusa u svojim redovima ne putuje u Ljubljanu.

Zvezdu je virus koji više od godinu dana hara svijetom već mučio u nekoliko talasa, zbog čega su odlagani mečevi u ABA i Evroligi, a nije poznato ko je ovom prilikom pozitivan na virus.

Kratko zvanično saopštenje crveno-bijelih ističe da su na posljednjem testiranju dobijena četiri pozitivna testa, a da će javnost o stanju oboljelih i predstojećim aktivnostima prvog tima biti blagovremeno obaviještena.

Crvena zvezda i Cedevita Olimpija nisu odigrali ni meč iz prvog dijela sezone, koji je naknadno zakazan za 14. april. Trebalo je da taj meč bude na programu 20. decembra, ali... Tada se korona virus, pred gostovanje slovenačkog tima u Beogradu, pojavio kod Džordana Lojda, zatim se zarazilo još nekoliko igrača srpske ekipe, a problemi sa virusom nastavili su se narednih mjeseci.

Najveće probleme Crvena zvezda imala je pred Kup Radivoja Koraća, kada je gotovo bez svih stranaca stigla do trofeja u Novom Sadu.

Podsjećamo, crveno-bijeli su ove nedelje odigrali dva meča u Evroligi. Prvo su poraženi od milanske Olimpije, da bi sinoć na svom parketu savladali Makabi iz Tel Aviva.

ABA liga će naknadno saopštiti novi termin odigravanja meča između timova iz Ljubljane i Beograda. Prethodnih dana već je odložen jedan meč favorita za ulazak u plej-of, a crnogorski timovi Budućnost i Mornar moraće da sačekaju novi termin za utakmicu 23. kola koja treba da se odigra u Baru.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC