• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN MTS: Realu se ne prijeti

Crno-bijeli otputovali u Madrid, na meč prvog kola Top 16 faze, sa željom da odigraju borbeno i ostave dobar utisak. Gist najveći optimista.

 PARTIZAN MTS: Realu se ne prijeti  Izvor: MONDO

Vraćeni na zemlju porazom od Cedevite, košarkaši Partizana u srijedu od 20.45 časova igraju protiv Reala prvu utakmicu grupe G.

Prvaku Srbije to će biti peto uzastopno učešće u Top 16 fazi Evrolige!

U Madrid je krenulo 13 igrača, a kao nagradu za dobar rad na treninzima, mjesto je dobio i mladi centar Nemanja Bešović.

Džejms Gist prethodnih dana je imao privatnih problema, zbog kojih je "na brzinu" morao da se vrati kući u SAD. Naglasio je da sve to neće uticati na njegove partije.

"Meč protiv Reala je važan jer je prvi u Top 16. Idemo u Madrid da pobijedimo", rekao je Gist.

"Moramo da igramo snažno, kako se od nas očekuje. Posljednji meč u Jadranskoj ligi nismo odigrali kako treba, pa želimo da popravimo utisak i držimo konce igre 40 minuta".

Raško Katić imao je problema sa povredom leđa ali će vjerovatno biti u timu. Stameni centar podvukao je da igrači duguju navijačima srčanu partiju.

"Realu se ne prijeti, ali ne idemo u Madrid sa 'bijelom zastavom'. Hoćemo da odigramo kako znamo i možemo", izjavio je debitant u Top 16 fazi.

"Osjećam euforiju pred debi u Beogradskoj areni, kao i strahopoštovanje zbog tih razgrabljenih ulaznica. Svakako da nije svejedno kada ljudi to rade zbog tima u kojem igraš".

Jan Veseli, kojem će ovo najvjerovatnije biti oproštajni Top 16 u crno-bijelom dresu, jedva čeka duel protiv bivšeg saigrača Novice Veličkovića.

"Očekujem tešku utakmicu. Želimo da ostavimo dobar utisak u Madridu, da budemo jaki i koncentrisani. Jedva čekam duel protiv Novice. On mi je jako dobar drug, nadam se da ćemo obojica dobro odigrati", rekao je češki internacionalac.

Najiskusniji, Dušan Kecman, smatra da je samim plasmanom u drugu fazu Evrolige ostvaren dobar rezultat, tako da crno-bijeli nemaju poseban imperativ.

"Još jednom da kažem da je super za naš što ćemo odigrati šest utakmica sa nekim od najboljih timova Evrope. O Realu ne treba trošiti riječi. Oni sigurno žele da naprave korak dalje i plasiraju se na Fajnal for. Mi samo želimo da odigramo na svom nivou".

U drugoj utakmici prvog kola sastaće se Efes Pilsen i Montepaski.

GRUPA E: Lijetuvos Ritas - Panatinaikos (srijeda), Unikaha - Kaha Laboral (četvrtak).

GRUPA F: Barselona - Makabi, Lotomatika - Olimpija (četvrtak).

GRUPA H: Valensija - Žalgiris (srijeda), Olimpijakos - Fenerbahče (četvrtak).

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC