• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Tražimo samo fer uslove

Zvezda u subotu gostuje Zadru u meču "biti ili ne biti". Sa Malog Kalemegdana poručuju da traže samo fer i sportske uslove, pa neka pobijedi bolji.

 KK ZVEZDA: Tražimo samo fer uslove Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se pred (ne)mogućom misijom. U subotu gostuju Zadru, u jednoj od najnezgodnijih dvorana po gostujuće timove. Ali, to neće biti jedini pritisak po crveno-bijele. Mnogo više će na plećima nositi imperativ pobjede, jer bi ih poraz gurnuo dalje u provaliju i odlazak iz NLB Lige.

Generalni menadžer Košarkaškog kluba Crvena zvezda Mirko Pavlović izjavio je da će od igrača biti jedino traženo da daju sve od sebe i da budu hrabri.

"Utakmica protiv Zadra za nas je od izuzetne važnosti, međutim jedino što ćemo tražiti od igrača je da daju svoj maksimum, da izgaraju u odbrani i da odigraju hrabro u napadu. Želim da vjerujem da će utakmica biti regularna, da će suđenje biti na visokom nivou i to je jedino što nas u ovom momentu interesuje. Volio bih da bude sjajna košarkaška utakmica, pa neka pobijedi bolji", rekao je Pavlović.

On je podsjetio da probleme koje je Partizan imao u Zadru prilikom nedavnog gostovanja (grupa maloljetnika kamenovala autobus sa igračima i stručnim štabom crno-bijelih) i izrazio uvjerenje da se to ovog puta neće desiti i da će cijela delegacija Zvezde biti bezbjedna na terenu i van njega.

"Diže se, po nama, pretjerana tenzija. Napisani su i neki grafiti koji su napisani u gradu Zadru. Ti grafiti nisu upućeni nama, već, očigledno, imaju veze sa nekim njihovim unutrašnjim problemima", dodao je Pavlović.

Zadar je danas saopštio da će ulaz na meč protiv Zvezde biti besplatan.

Zvezda je u nepovoljnijem položaju od Zadrana, koji su dobili meč u "Pioniru" u prvom dijelu sezone (bilo je 76:89, Marko Car je tada dao 28 poena).

Od ulaska u NLB ligu u sezoni 2002/2003, Crvena zvezda je dobila u Zadru samo jednom, u sezoni 2007/08, kada je bilo 74:86. Tadija Dragićević postigao je 25, a Elmedin Kikanović 19 poena.

Ostalih sedam puta poražena je, uglavnom, glatko.

PAROVI 16. KOLA

U petak:

Hemofarm - Cedevita (19h)

U subotu:

Krka - Nimburk (16h)
Zadar - Crvena zvezda (17h)
Budućnost - Široki (19h)
Partizan mt:s - Olimpija (20h)

U nedelju:

Cibona - Zagreb (17h)
Igokea - Radnički (17h)

TABELA: Olimpija 11-6, Zagreb 10-6, Partizan mt:s 10-7, Budućnost 10-7, Krka 10-7, Cedevita 9-8, Igokea 8-9, Nimburk 8-9, Cibona 8-9, Široki 8-9, Radnički 8-8, Zadar 5-12, Crvena zvezda 5-12.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC